kia-service-pechhulp-hero-mobiel

Pechhulp voor jou

Wij houden je op de weg, wel zo aangenaam

Zorgeloos onderweg

Wensink snapt dat je altijd zorgeloos op weg wilt zijn. Echter kan het altijd voorkomen dat er onderweg iets onverwachts gebeurt met jouw Kia. Wij staan in alle gevallen voor je klaar en helpen je waar we kunnen met onze ervaren monteurs. Bij Wensink nemen we autopech heel serieus.

Wat te doen bij autopech?

Mocht het voorkomen dat je pech heeft met jouw Kia is het allereerst verstandig om te weten wat je het beste zelf wel en juist niet moet doen als je autopech hebt. daarom hebben we speciaal voor jou een aantal tips samengesteld:

  • Probeer bij een pechhaven te komen. Lukt dat niet, wijk dan uit naar de vluchtstrook.
  • Zet je Kia zover mogelijk naar rechts. Draai je voorwielen richting de berm, zodat jouw Kia bij een eventuele aanrijding niet de weg opschiet.
  • Zet de alarmlichten aan en stap voorzichtig uit.
  • Trek een veiligheidsvest aan en neem plaats achter de geleiderail. Houd altijd zicht op het aankomende verkeer.
  • Steek nooit de weg over.
  • Laat niemand achter in de auto.
pechhulp-slider-4

Pechhulp van Wensink

Pechhulp is een onderdeel in veel van onze serviceabonnementen. Hiermee zorgen we voor  Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat je goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik terecht voor pechhulp?

Bij Wensink bieden wij meerdere locaties, die u kunnen helpen bij pechhulp.

Is pechhulp een onderdeel van Wensink Service- en onderhoudsabonnementen?

Ja, pechhulp is een onderdeel in veel van onze Service- en onderhoudsabonnementen. Hiermee zorgen we voor Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat u zich goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.