kia-ceed-sportwagon-hero-mobiel

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon

De sportieve station, waarbij functionaliteit samen gaat met stijl
Hoe wil je de Kia Ceed Sportswagon rijden?
De Ceed Sportswagon heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 27.895

Private lease

€ 429

Zakelijke lease

€ 339

Kia Ceed Sportswagon: de sportieve station

Op zoek naar een stationwagen met een sportief design? Een station die heerlijk op de weg ligt, heel veel bagageruimte biedt en waarbij functionaliteit niet ten koste gaat van stijl? Dan is de Kia Ceed Sportswagen een uitstekende keuze. Deze station is voorzien van hetzelfde prachtige lijnenspel als de Kia Ceed hatchback, maar met ongekend veel ruimte. Een ideale station, als je het ons vraagt. Kom proefrijden bij Wensink en laat je adviseren over al het moois dat de Kia Ceed Sportswagon te bieden heeft. Zoek je een nieuwe Kia Ceed Sportswagon, of een occasion? Wensink helpt jou graag. Ook als het gaat om financiering, verzekeren én natuurlijk het onderhoud.

Proefrit maken in een Ceed Sportswagon?


 

Interesse in een Ceed Sportswagon?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia Ceed Sportswagon uitvoeringen

Een Kia Ceed Sportswagon kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Ceed Sportswagon kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Ceed Sportswagon? Dit is mogelijk bij Wensink. Een sportieve station in combinatie met functionaliteit en stijl. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Ceed Sportswagon kopen?

Heeft u toch liever een Kia Ceed Sportswagon occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia Ceed Sportswagon

Kia Ceed Sportswagon Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Ceed Sportswagon, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Ceed Sportswagon. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Ceed Sportswagon Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Ceed Sportswagon leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Ceed Sportswagon Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Ceed Sportswagon Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Ceed Sportswagon leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Ceed Sportswagon onderhouden

Enthousiast over de Kia Ceed Sportswagon? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Ceed Sportswagon maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Ceed Sportswagon onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Ceed Sportswagon is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-ceed-sportswagon-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Naast de Kia Ceed Sportswagon, vind je in de showroom van Wensink nog veel meer mogelijkheden. Het aanbod aan Kia modellen is zo uitgebreid dat er voor iedereen een passende auto te vinden is. Geef je de voorkeur aan een compacte stadsauto? Dan zijn de Kia Picanto en de Rio uitstekende keuzes. Liever wat meer ruimte? Overweeg dan zeker Kia XCeed, Sorento of Sportage. De Kia Ceed en de ProCeed zijn weer heel populair onder zakelijke rijders. Rijden in een prachtige auto en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor de hybride variant van de Ceed, XCeed, Niro of de Sorento. Of ga voor elektrisch rijden in de Kia EV6. e-Soul of de e-Niro (de elektrische variant van de Kia Niro). En tot slot is er de Kia Stinger, een prachtige auto met een klassiek allure. Benieuwd welk model het beste aansluit bij jouw wensen? Onze experts denken graag met je mee.