kia-lease-financieren-hero-mobiel

Financieren bij Wensink

Wij bieden je de mogelijkheid jouw voertuig te financieren

Jouw Kia financieren 

We begrijpen dat je bij het kopen van jouw Kia zo min mogelijk financiële risico’s wilt lopen. Bij Wensink denken we graag met je mee. Daarom bieden we je de mogelijkheid jouw Kia te financieren. Op een manier die bij je past, wel zo flexibel! We bieden financieringsmogelijkheden voor zakelijke en particuliere klanten. Wensink gaat samen met je op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit op jouw wensen als het gaat om het financieren van een Kia. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een auto financieren? We helpen je graag! 

Particulier Kia financieren

Heb je een Kia op het oog, maar wil je het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? Wensink helpt je graag verder door het aanbieden van een financiering. Je rijd dan een nieuwe of gebruikte Kia zonder je (volledige) spaargeld in te leggen.

Zakelijk Kia financieren

Financial lease, ook wel zakelijk financieren genoemd, is een flexibele vorm van financieren. Bij deze vorm van financieren ben je zelf de eigenaar van de auto en betaalt je de auto in termijnen af.

Veel gestelde vragen

Wat houdt financieren bij Wensink in?

Wensink Kia biedt de mogelijkheid om uw voertuig te financieren. U rijdt dan een voertuig zonder meteen volledig het bedrag te betalen. Wij bespreken met u, wat de mogelijkheden zijn.

Kan iedereen een financiering krijgen voor een auto?

U moet sowieso ouder dan 18 jaar zijn. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. uw financiële situatie.

Op welke manieren kan ik financieren bij Wensink Kia?

Particulier en zakelijk, zijn er verschillende mogelijkheden.