kia-lease-private-hero-mobiel

Kia Private Lease

Een nieuwe Kia voor een scherp bedrag per maand

Kia Private Lease aanbod

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe Kia voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf hoeft te betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. 

kia-lease-private-lease-slider-1
kia-lease-private-lease-slider-2

Private Lease via Wensink is inclusief:

  • Afschrijving, rente en andere leasekosten
  • Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering
  • Kosten van reparatie, onderhoud, pechhulp Europa
  • Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)

Wil je in een nieuwe Kia rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind je het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor jou! 

Financieel een veilige keuze

Financieel een veilige keuze
Om je financieel te beschermen, registreren wij jouw private lease bij het BKR. BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%.

Rekenvoorbeeld

Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x €199 x 65% = €6.209.

Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker.

Schade opgelopen met je lease Kia? Wij helpen je graag! Verzekering & eigen risico

Heb je schade gereden of opgelopen met je Private Lease Kia? Geen zorgen, we helpen je graag! Bij opgelopen schade kan je terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor je af. Daar hoef je zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo ben je écht zorgeloos onderweg!

Al leaseklant bij Wensink?

Ben je al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor je de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

Veel gestelde vragen

Wat is Private Lease?

Voor een vast scherp bedrag per maand kunt u privé een auto leasen bij Wensink Kia. U bent geen eigenaar, maar ‘huurder voor lange termijn’ (12 tot 60 maanden).
 

Waarom Private Lease?

Door middel van een vast maandelijks bedrag dek je de kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties (met uitzondering van schade), afschrijving, onderhoud en banden.
Daarnaast is er geen fiscale bijtelling, zoals bij zakelijke lease. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat moet ik doen als ik schade heb opgelopen met lease Kia?

Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af.