schade-hagelschade-hero-mobiel

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Schade gereden?

Het liefst denk je er niet aan, maar toch gebeurt het bijna iedereen wel eens: schade rijden. We begrijpen dat schade aan jouw auto vragen bij je op kan roepen. Daarom staan we voor je klaar! Wij helpen jou graag bij het verhelpen van de schade en indien nodig bij bemiddeling van de schade. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos onderweg bent! 

Wat te doen bij schade?

Bij kleine schades kun je terecht bij al onze Wensink vestigingen. Wij zorgen er dan voor dat je snel weer zorgeloos onderweg kunt. Wanneer de schade groter is kun je terecht bij een van onze schadevestigingen. Bij Wensink Schade zorgen we ervoor dat je zorgeloos onderweg bent. Hoe? Onder andere met een snelle service, vervangend vervoer en één centraal aanspreekpunt. Wij verzekeren je: binnen een mum van tijd ben je weer zorgeloos onderweg.

schade-spotrepair-slider

Direct een afspraak inplannen?

werkplaatsplanner-blok-kia-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Veel gestelde vragen

Waar kan ik mijn schade herstellen?

In de werkplaatsplanner van Wensink, kunt u direct een afspraak maken als u schade heeft gereden. Wij bieden schadeherstel bij elke vestiging van Wensink, voor grote schade hebben wij 3 vestigingen, namelijk: Apeldoorn, Hoogeveen en Groningen.

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

Bij Wensink bieden wij vervangend vervoer. Let wel op dit word niet gedekt door alle verzekeraars. Daarom kan het voorkomen dat u soms bij moet betalen. 

Hoe moet ik mijn schade herstellen?

Wij bieden schadeherstel bij elke vestiging van Wensink, voor grote schade hebben wij 3 vestigingen, namelijk: Apeldoorn, Hoogeveen en Groningen. Via de werkplaatsplanner kunt een zelf een afspraak inplannen voor herstel.