kia-ceed-hero-mobiel

De Nieuwe Kia Ceed

Een hatchback met flair, dynamiek en heel veel comfort
Hoe wil je de Kia Ceed rijden?
De Ceed heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 28.995

Private lease

€ 484

Zakelijke lease

€ 464

Kia Ceed: elegant, krachtig en zelfverzekerd autorijden

Rijden in een Kia Ceed betekent puur genieten, al vanaf het eerste moment dat je instapt. Als we Kia mogen geloven – en dat mogen we – legt de Kia Ceed hatchback de lat hoger dan ooit. Elke versie biedt meer flair, meer innovatie, meer dynamiek en meer comfort. Ervaar het zelf bij Wensink. Onze experts vertellen je graag alles over de mogelijkheden die de Kia Ceed jou bied. Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Kia Ceed? Wilt je jouw Ceed financieren of verzekeren? Of wil je het onderhoud laten uitvoeren door getrainde Kia technici? Als officiële Kia dealer vind je het bij Wensink allemaal onder één dak.

Proefrit maken in een Ceed?


 

Interesse in een Ceed?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia Ceed uitvoeringen

Een Kia Ceed kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Ceed kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Ceed? Dit is mogelijk bij Wensink. Een dynamische en comfortabele hatchback. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Ceed kopen?

Heeft u toch liever een Kia Ceed occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Kia Ceed Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Ceed, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Ceed. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Ceed Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Ceed leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Ceed Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Ceed Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Ceed leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Ceed onderhouden

Enthousiast over de Kia Ceed? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Ceed maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Ceed onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Ceed is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-ceed-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Bij Wensink vind je naast de Kia Ceed ook alle andere modellen van het geliefde Zuid-Koreaanse automerk. Zoek je een compacte auto? Dan zijn er de Kia Picanto en de Rio. Een moderne auto met de uitstraling van een klassieker? Daar komt de Kia Stinger in beeld. Met de Kia XCeed, Sorento of Sportage speelt het Zuid-Koreaanse merk slim in op de SUV en crossover trends. En naast de Kia Ceed, doet ook de ProCeed het heel goed als zakenauto. Zuinig rijden? Ook dat kan met Kia. Neem bijvoorbeeld de elektrische EV6, Kia e-Soul of de e-Niro, de elektrische variant van de Kia Niro. Kortom: allemaal totaal verschillend en toch stuk voor stuk voorzien van de bekende Kia-signatuur. Bekijk alle Kia modellen in de showroom van Wensink en laat je adviseren door onze specialisten.