kia-service-onderdelen--hero-mobiel

Onderdelen

Het beste voor je Kia

Originele Kia onderdelen kopen

Als je op zoek bent naar originele onderdelen voor jouw Kia, dan is uw zoektocht met het bekijken van deze pagina volbracht. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van onderdelen. Wanneer je jouw onderdelen bestelt in onze shops, ben je zeker van enkele voordelen:

  • Groot assortiment originele onderdelen;
  • De onderdelen zijn per direct beschikbaar;
  • Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of bestellingen;
  • Ons personeel is opgeleid en gekwalificeerd.

Waarom originele onderdelen?

Misschien vraag je zich af waarom je originele onderdelen zou kopen. Originele onderdelen zijn de beste keuze wanneer je zelf aan jouw Kia wilt gaan sleutelen. Wanneer je originele onderdelen koopt, ben je er namelijk van verzekerd dat het onderdeel juist is en past in jouw Kia. Daarnaast krijg je tot twee jaar garantie op onze onderdelen en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze originele onderdelen hebben een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Onze professionals raden je deze onderdelen daarom ten zeerste aan.

kia-service-onderdelen-slider-1
kia-service-onderdelen-banner-4

Extra services van Wensink

Wensink staat voor service en betrouwbare kwaliteit. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook hebben wij een grote voorraad van veel verschillende originele onderdelen. Om het je allemaal nog net iets makkelijker te maken bieden wij je nog een aantal extra services:

  • In overleg bezorgen wij de onderdelen graag bij je;
  • Wij geven technische ondersteuning bij onze onderdelen;
  • Je kunt jouw onderdelen retour sturen.

Vestigingen

Ook nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in onze magazijnen, zodat je de fysieke look-and-feel van onze onderdelen kan ontdekken. Wij helpen je graag verder met al je vragen. Aangenaam!

Vraag uw offerte aan

Ik ben *
Ik wil *