kia-lease-hero-mobiel

Een Kia leasen bij Wensink

Wij helpen je graag

Aangenaam leasen bij Wensink

Wanneer je een Kia aanschaft, heb je verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kun je de Kia uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Kia met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer je ervoor kiest om jouw Kia met financiering aan te schaffen, zal je ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen je graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij jou, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan. 

Mogelijkheden bij Wensink

Wensink biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om leasen. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk leasen aan. Je kan ervoor kiezen deze auto aan te schaffen door middel van financiering of andere leaseopties. Tevens bieden wij ook verzekeringen en serviceabonnementen aan voor jou en jouw Kia.

Al leaseklant bij Wensink?

Ben je al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor je de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

Schade opgelopen met jouw lease Kia? Wij helpen je graag!

Heb je schade gereden of opgelopen met je lease Kia? Geen zorgen, we helpen je graag! Bij opgelopen schade kan je terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor je af. Daar hoef je zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo ben je écht zorgeloos onderweg!

Bekijk onze Lease Acties

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Veelgestelde vragen

Waarom lease?

U kunt zowel zakelijk als privé door middel van een financiering een auto leasen. We bieden een uitgebreid pakket zodat u zich alleen nog maar druk hoeft te maken over tanken.

Wat kost leasen?

Dat hangt af van het type voertuig dat u kiest. U kunt altijd contact op nemen met Wensink Kia voor meer informatie of kijk op onze website.

Welke vormen van lease zijn er bij Wensink Kia?

Private-lease, zakelijk-lease, financieren, serviceabonnementen en verzekeren.