kia-stonic-hero-mobiel

Kia Stonic

De crossover met een flinke dosis karakter
Hoe wil je de Kia Stonic rijden?
De Stonic heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 23.645

Private lease

€ 394

Zakelijke lease

€ 334

Kia Stonic: crossover met karakter

Een verrassende mix van stijl, comfort en kracht. Dat is de Kia Stonic, een crossover met karakter. De slanke, maar sportieve bouw, de uitstekende prestaties en de talloze mogelijkheden om de body en het dak te laten voorzien van een bijzonder fris kleurcontrast, maken de Stonic een feestje om in te rijden. Zoek je een nieuwe Kia Stonic of ga je liever voor een tweedehands model? Als officiële Kia dealer heeft Wensink het allemaal in huis. We adviseren je graag over alle mogelijkheden als het gaat om kopen, zakelijk of private leasen, financieren, verzekeren en natuurlijk het onderhoud. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos van jouw Kia kunt genieten.

Proefrit maken in een Stonic?

Interesse in een Stonic?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia Stonic uitvoeringen

Een Kia Stonic kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Stonic kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Stonic? Dit is mogelijk bij Wensink. Een crossover met een groot karakter. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Stonic kopen?

Heeft u toch liever een Kia Stonic occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia Stonic

Kia Stonic Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Stonic, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Stonic. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Stonic Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Stonic leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Stonic Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Stonic Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Stonic leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Stonic onderhouden

Enthousiast over de Kia Stonic? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Stonic maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Stonic onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Stonic is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-stonic-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Van compacte stadsauto’s tot robuuste SUV’s; het aanbod van Kia biedt voor ieder wat wils. Naast de Kia Stonic vind je bij Wensink ook SUV’s en crossovers als de Kia XCeed, Sorento of Sportage. Liever een stationwagen? Wat dacht je van de Kia Ceed Sportswagon? Of populaire zakenauto’s als de Kia Ceed en ProCeed? Compacte auto’s met verrassend veel ruimte heeft Kia ook. Denk aan de Kia Picanto, en de Rio. En voor wie graag zuinig rijdt, zijn er verschillende ‘groene’ opties. Neem de elektrische Kia EV6, E-Soul of de elektrische variant van de Kia Niro: de E-Niro. Bekijk alle Kia modellen in de showroom van Wensink en laat je adviseren door onze experts.