kia-ev3-hero-mobiel

Kia EV3

Kia EV3: de compacte elektrische allerkunner

De Kia EV3 is de nieuwste toevoeging aan Kia's groeiende line-up van volledig elektrische voertuigen. Deze compacte elektrische SUV combineert een vooruitstrevend design met geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties.

Geavanceerde connectiviteit en infotainment

De Kia EV3 introduceert ChatGPT, waarmee het de eerste Kia is met een spraakassistent verrijkt met kunstmatige intelligentie. Daarnaast biedt de auto toegang tot verschillende entertainmentdiensten, zoals games, YouTube en Netflix, die via over-the-air-updates up-to-date gehouden kunnen worden. Met zijn compacte afmetingen, indrukwekkende rijbereik, geavanceerde laadmogelijkheden en innovatieve interieur, belooft de Kia EV3 een opwindende toevoeging te worden aan het segment van compacte elektrische SUV's. Verwacht de lancering van de Kia EV3 in het laatste kwartaal van dit jaar.

Krachtige elektrische aandrijflijnen

De Kia EV3 is verkrijgbaar met twee accupakketten: een 58,3 kWh en een 81,4 kWh versie. Beide varianten worden aangedreven door een 204 pk sterke elektromotor op de voorwielen. Met het kleinere accupakket heeft de EV3 een geschat rijbereik van 410 km, terwijl de grotere batterij een indrukwekkende actieradius van 600 km belooft. De acceleratie van 0-100 km/u in slechts 7,5 seconden met het kleinere accupakket bewijst dat de EV3 niet alleen zuinig, maar ook krachtig is.

Rijbereik tot
tot 600 kilometer
Van 10 tot 80% opladen
in slechts 31 minuten
Trekgewicht
tot 1.000 kg

Ontworpen voor de toekomst

De Kia EV3 valt op met het opvallende Opposites United-design. Voorzien van de kenmerkende Star Map-lichten, doet het design denken aan de grotere EV9, maar met een eigen twist. Het interieur biedt een minimalistische, high-tech ervaring met meerdere digitale schermen en beperkte fysieke knoppen voor een strakke, moderne uitstraling.

kia-ev3-specificaties

Wat zijn de specificaties van de Kia EV3?

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van de Kia EV3, een opvallende en innovatieve elektrische auto die zowel prestaties als efficiëntie biedt.

Rijbereik410 – 600 km*
Laadvermogen11 kW AC
Snellaadvermogen102 – 128 kW DC*
Laadtijd van 10% tot 80%31 minuten
Maximaal trekgewicht300 – 1.000 kg*
Topsnelheid170 km/u
kia-ev3-opties-mobiel

Wat zit er standaard op de Kia EV3?

De Kia EV3 is standaard al bijzonder rijk uitgerust met diverse opties, denk bijvoorbeeld aan:

  • 12,3-inch infotainment touchscreen
  • ChatGPT spraakassistent
  • Snelwegassistentie
  • Lane Keeping Assist

En uiteraard nog veel meer... 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Kia EV3 leasen

Voor een vast en laag bedrag per maand

Voor al jouw medewerkers een Kia EV3 leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia EV3 Private Lease

Lease nu een gloednieuwe Kia EV3 voor een scherpe maandprijs en geniet van zorgeloos rijden! Met Private Lease ben je verzekerd van een perfect onderhouden auto, inclusief onderhoud en verzekering. Bovendien is Wensink aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond.

Kia EV3 Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kies jouw ideale EV3 uitvoering

De Kia EV3 is naast de standaarduitvoering beschikbaar in verschillende uitrustingslijnen. Deze lijnen onderscheiden zich zowel qua exterieur als interieur.

De Kia EV3 in één oogopslag

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met de Kia EV3. In deze video laten we u alle belangrijke kenmerken en innovaties van dit model zien. Klaar om verrast te worden? Bekijk snel de Kia EV3 in één oogopslag!

kia-ev3-video-mobiel

Video afspelen

Misschien vind je deze modellen ook interessant

Ontdek meer elektrische kracht en innovatie met onze aanbevolen modellen. Als je de EV3 al indrukwekkend vindt, bekijk dan zeker deze vergelijkbare opties. Verken nu en vind jouw perfecte match!