kia-niro-hero-mobiel

Kia Niro

Een opvallende hybride crossover met een strak design en heel veel ruimte
Hoe wil je de Kia Niro rijden?
De Niro heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 34.495

Private lease

€ 509

Zakelijke lease

€ 544

Kia Niro: goed voor het milieu, spannend om in te rijden

Waarom kiezen tussen een zuinige en een mooie auto? De Kia Niro is er voor wie geen concessies wil doen. Deze opvallende hybride crossover is voorzien van een strak design, heel veel ruimte, volop comfort en de nodige hightech features. Als officiële Kia dealer kun je bij Wensink terecht voor een nieuwe Kia Niro, maar hebben we ook een uitgebreid aanbod occasions. En of het nu gaat om kopen, leasen, financieren of onderhouden; bij Wensink vind je alles om lang en onbezorgd te rijden in een prachtige Kia Niro.

Proefrit maken in een Niro?

Interesse in een Niro?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia Niro uitvoeringen

Een Kia Niro kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Niro kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Niro? Dit is mogelijk bij Wensink. Een zuinige hybride crossover met een opvallend design. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Niro kopen?

Heeft u toch liever een Kia Niro occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Kia Niro Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Niro, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Niro. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Niro Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Niro leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen.

Kia Niro Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Niro Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Niro leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Kia Niro onderhouden

Enthousiast over de Kia Niro? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Niro maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Niro onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Niro is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-niro-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

De Kia Niro is niet het ‘enige’ groene model uit het wagenpark van Kia. Ook de Ceed, XCeed en de Sorento zijn verkrijgbaar in hybride uitvoeringen. Liever elektrisch rijden? Dan is er naast de e-Niro ook de Kia e-Soul en de EV6. Ook stadsauto’s als de Kia Picanto, de Rio en de Stonic worden met elke update zuiniger en efficiënter, net als stationwagens als de Kia Ceed Sportswagon en SUV’s of crossovers als de Kia Xceed, Sorento of Sportage. Tot slot is er ook nog de stijlvolle Kia Singer. Met zoveel opties en mogelijkheden om elke uitvoering te personaliseren, is deskundig advies geen overbodige luxe. Neem gerust contact op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe of tweedehands Kia.