kia-sportage-hero-mobiel

Kia Sportage

Vanaf nu te bewonderen bij jouw Kia vestiging!
Hoe wil je de Kia Sportage rijden?
De Sportage heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 38.245

Private lease

€ 569

Zakelijke lease

€ 499

De nieuwe Kia Sportage

De nieuwe Kia Sportage is vanaf nu te bewonderen in de showroom bij jouw Kia vestiging. De Sportage heeft ontzettend handige features zoals warmtewerend glas en ECS zijn cruciaal om de Kia Sportage auto’s een succes te laten worden, en komen je als inzittende goed van pas. Daarom heeft Kia ervoor gekozen om niet alleen de genoemde features, maar nog veel meer verrassingen toe te voegen. De nieuwe Sportage heeft een vanafprijs van €34.895 en is per heden bij jouw Wensink Kia vestiging te bewonderen.

Proefrit maken in een Sportage?

Interesse in een Sportage?

Bekijk onze serviceabonnementen

Maak kennis met de nieuwe Sportage

De nieuwe Kia Sportage is vanaf nu te bewonderen in de showroom bij jouw Kia vestiging. De Sportage heeft ontzettend handige features zoals warmtewerend glas en ECS zijn cruciaal om de Kia Sportage auto’s een succes te laten worden, en komen je als inzittende goed van pas. Daarom heeft Kia ervoor gekozen om niet alleen de genoemde features, maar nog veel meer verrassingen toe te voegen.

Heb je liever de Comfortline, de DynamicPlusLine, of de GT-Line? De keuze is reuze! Met meer dan genoeg ruimte voor 5 personen heb je een mooie, praktische, en comfortabele auto die je kan aanpassen aan je eigen voorkeur.

kia-sportage-media-1

Keuze is reuze

Heb je liever de Comfortline, de DynamicPlusLine, of de GT-Line? De keuze is reuze! Met meer dan genoeg ruimte voor 5 personen heb je een mooie, praktische, en comfortabele auto die je kan aanpassen aan je eigen voorkeur. 

Features

De Mild Hybrid, de Hybrid en de Plug-In Hybrid zijn allemaal specifiek ontwikkeld met (optionele) features die erg goed van pas komen. Zo heb je ECS (continue dempingsregelingen),  AWD (verdeeld vermogen tussen voor en achterwielen), en Hightech E-Handling (voor het nemen van schokvrije bochten, alleen beschikbaar op de Mild Hybrid en Hybrid), en ze zijn allemaal onderdeel van een compleet nieuw auto ontwerp van Kia. 

Verschillende Modi

‘Drive’ is de standaardmodus in de auto, en met nog drie andere modi houd de luxe maar niet op: Eco, voor een zo laag mogelijk verbruik. Comfort, voor (vanzelfsprekend) meer comfort. En Sport, versneld alle acceleratie- en stuurreacties voor een dynamisch effect. Het digitale instrumentencluster wordt automatisch aangepast aan de stand waarin je hem zet. De Sportage is ook leverbaar als automaat.

Kia Sportage uitvoeringen

Een Kia Sportage kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Sportage kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Sportage? Dit is mogelijk bij Wensink. Een mooie SUV met handige opties. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Sportage kopen?

Heeft u toch liever een Kia Sportage occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia Sportage

Kia Sportage Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Sportage, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Sportage. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Sportage Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Sportage leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Sportage Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Sportage Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Sportage leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Sportage onderhouden

Enthousiast over de Kia Sportage? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Sportage maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Sportage onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Sportage is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement

Bekijk de video om meer te weten te komen over de nieuwe Kia Sportage

kia-sportage-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Kia is een innovatief merk uit Zuid-Korea. Naast de Sportage, biedt Wensink een ruime keuze aan andere modellen van dit automerk. Zo is er voor elke bestuurder een passende Kia te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van krachtige Kia XCeed, de Sorento of de Stonic? De Kia Ceed en ProCeed, die populair zijn onder zakelijke rijders? Of van de Kia Picanto en de Rio, die bewijzen dat klein en fijn heel goed samen gaan? Kies je liever voor duurzaam? Dan zijn er de elektrische EV6, e-Soul en de elektrische variant van de Kia Niro: de e-Niro. Start een live-chat op onze website voor advies en meer informatie, of kom langs bij een showroom bij jou in de buurt om een proefrit te maken in de Kia van jouw keuze.