kia-ev5-hero-mobiel

Kia EV5

Stap in de wereld van duurzaamheid en stijl met de nieuwe Kia EV5

Kia EV5: elektrisch rijden in stijl

Bent u op zoek naar een elektrisch voertuig dat net iets compacter is dan Kia's vlaggenschip, de EV9? Maak kennis met de Kia EV5! Met een lengte van 4,62 meter is de EV5 bijna 40 centimeter korter dan zijn grotere broer. Zelfs de EV6 is groter dan de EV5, met een lengte van net geen 4,7 meter.

Wanneer komt de Kia EV5 naar Nederland?
Hoewel de Kia EV5 zijn debuut maakte op de Chengdu Motor Show in China, hoeven Europese liefhebbers zich geen zorgen te maken. Kia heeft bevestigd dat deze elektrische SUV wereldwijd zal worden geleverd. Binnenkort verwachten we meer details over de Europese specificaties van de EV5.

De officiële releasedatum voor Nederland nog moet worden bevestigd, maar kunnen we met enthousiasme aankondigen dat we de Kia EV5 in 2024 op de Nederlandse markt verwachten. Blijf op de hoogte voor meer informatie en ontdek hoe deze compacte elektrische SUV jouw rijervaring naar een nieuw niveau kan tillen.

Interesse in een EV5?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Kia EV5 kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia EV5 kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia EV5? Dit is mogelijk bij Wensink. De krachtige elektrische auto met uitzonderlijke prestaties. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Kia EV5 Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia EV5, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia EV5. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia EV5 Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia EV5 leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia EV5 Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia EV5 Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia EV5 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia EV5 onderhouden

Enthousiast over de Kia EV5? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia EV5 maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia EV5 onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia EV5 is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-ev5-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Op zoek naar een betaalbare en relatief compacte elektrische SUV? De Kia EV5 is zonder twijfel de beste keuze. Maar Kia heeft ook alternatieven die jouw stijl kunnen passen. Ontdek bijvoorbeeld de elektrische EV6 of de extra ruime EV9 met 7 zitplaatsen. Op zoek naar een compact model? De Kia Picanto biedt uitkomst. Voor wie meer ruimte wil zijn de Kia Rio en Stonic prachtige opties. En natuurlijk zijn er ook stationwagens, zoals de Kia Ceed Sportswagon. Liefhebbers van elektrisch rijden kiezen voor de e-Soul of e-Niro. Maar ook hybride modellen zijn beschikbaar voor de Ceed, Xceed, Niro en Sorento. Ontdek bij Wensink welke Kia het beste bij jou past.