kia-ev6-hero-mobiel

Kia EV6

De eerste puur elektrische Kia
Hoe wil je de Kia EV6 rijden?
De EV6 heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 48.195

Private lease

€ 650

Zakelijke lease

€ 539

Kia EV6: elektrisch rijden in stijl

De Kia EV6 luidt een nieuw tijdperk in voor de Koreanen. Het is de eerste puur als elektrisch model ontwikkelde auto van het merk. De EV6 introduceert niet alleen een frisse designtaal maar ook een nieuw modulair platform. Hij komt meer dan 510 kilometer ver op één acculading en krijgt onder meer een heftige GT-uitvoering met 584 pk. Met het trekvermogen van de EV6 kan er zelfs een caravan achter hangen! 

Proefrit maken in een EV6?

Interesse in een EV6?

Bekijk onze serviceabonnementen

Auto van het Jaar 2022: EV6

Het is bekend, waar we allemaal zo op hebben gewacht. Voor eerste keer sleept Kia deze fantastische prijs in de wacht! Door 61 juryleden die samen uit 23 landen komen, hebben zij de EV6 uitgeroepen tot "Auto van het jaar 2022". De uitreiking, die 28 februari plaatsvond in Genève, ging tussen zeven finalisten waaronder de Renault Megane E-tech, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq, Cupra Born, Peugeot 308, Ford Mustang Mach-E en natuurlijk de Kia EV6. 

Wat maakt de Kia EV6 bijzonder?
Eén van de redenen waarom de Kia EV6 bijzonder is vanwege het platform, de EV6 is voorzien van een platform die werkt op 800 volt. Hierdoor is de EV6 in staat om met een vermogen van 240kW in 20 minuten van 10 naar 80% te laden. Gezien de prijsklasse waar de EV6 zich in bevindt is dit een zeer unieke snellaadtijd die enkel nog wordt gerealiseerd door de Audi E-Tron GT en Porsche Taycan welke fors duurder zijn.

auto-van-het-jaar-kia-ev6-leadimage

Kia EV6 uitvoeringen

Een Kia EV6 kopen bij Wensink

Als officiële Kia dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we jou bieden. Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met jouw Kia EV6, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat je zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in jouw nieuwe Kia EV6. Dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Ben je meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het jou bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met jou in om de auto van jouw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia EV6

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

Kia EV6 Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia EV6, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia EV6. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia EV6 Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia EV6 leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia EV6 Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia EV6 Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia EV6 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia EV6 onderhouden

Enthousiast over de Kia EV6? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia EV6 maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia EV6 onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia EV6 is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-ev6-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Als het gaat om de ultieme elektrische SUV, is er natuurlijk één winnaar: de Kia EV6. Maar in deze range biedt Kia ook alternatieven voor een andere look. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Kia XCeedNiroSorento of Sportage. Wanneer je een veel kleiner compact model wil kom je uit bij de Kia Picanto. Ook in deze range biedt Kia alternatieven voor wie iets anders wil of simpelweg net wat meer ruimte wenst. De Kia Rio en de Stonic zijn dan ook bijzonder mooi. Stationwagens heeft Kia natuurlijk ook. De Kia Ceed Sportswagon bijvoorbeeld. Met de Kia e-Soul en de e-Niro voldoet Kia aan de wensen van de liefhebber van elektrisch rijden. Ga je toch voor een hybride? Van de Ceed, Xceed, Niro en de Sorento zijn hybride uitvoeringen verkrijgbaar. En dan hebben we tot slot nog de Kia Stinger tot de komst van de EV6 de snelste Kia van het moment. Wensink helpt je graag bij het vinden van de perfecte Kia.