kia-e-niro-header-mobiel

Kia e-Niro

Het bewijs dat een elektrische auto ook heel stijlvol en praktisch kan zijn
Hoe wil je de Kia e-Niro rijden?
De e-Niro heeft een bijtelling van 12%

Kopen vanaf

€ 35.995

Private lease

€ 379

Zakelijke lease

€ 449

Kia e-Niro: elektrisch rijden was nog nooit zo'n luxe

Met de e-Niro laat Kia zien dat een elektrische auto naast duurzaam ook heel stijlvol en praktisch kan zijn. Het smaakvolle interieur, de snellaadfunctie, een actieradius van 455 km en volop ruimte; je vind het allemaal in deze 100% elektrische crossover. Bij Wensink vertellen we je graag over alle mogelijkheden die de Kia e-Niro jou biedt. Als officiële Kia dealer vind je in onze showrooms een ruim aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands modellen. En van financieringsplannen, verzekeringen en zakelijk of Private Lease opties tot het onderhoud; bij Wensink vind je alles wat jij nodig hebt om zorgeloos de weg op te gaan.

Proefrit maken in een e-Niro?

Interesse in een e-Niro?

Bekijk onze serviceabonnementen

Bekijk de lopende acties op de Kia e-Niro

Kia e-Niro uitvoeringen 

Een Kia e-Niro kopen bij Wensink

Koop je een Kia e-Niro bij Wensink? Dan ben je bij Wensink verzekerd van deskundig en eerlijk advies. Dat geldt niet alleen voor de keuze van jouw auto. Ook voor zaken als financiering, het verzekeren van jouw e-Niro en het onderhoud kun je bij ons terecht. Liever niet persoonlijk langskomen in één van onze vestigingen? Geen probleem. Dan adviseren we je graag digitaal. Via FaceTime vertellen we je graag alles over de mogelijkheden van de e-Niro én brengen de showroom letterlijk bij jou thuis door de auto van jouw keuze op beeld te laten zien.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

7 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Kia e-Niro Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia e-Niro, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia e-Niro. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia e-Niro Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia e-Niro leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia e-Niro Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia e-Niro Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia e-Niro leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia e-Niro onderhouden

Enthousiast over de Kia e-Niro? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia e-Niro maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia e-Niro onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia e-Niro is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-e-niro-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia 

De Kia e-Niro is niet de enige optie voor Kia-liefhebbers die elektrisch willen rijden. Zo is er ook de Kia EV6 en de e-Soul. Liever een combinatie van rijden op elektriciteit en brandstof? Ga dan voor een hybride uitvoering van de Kia Niro, de Ceed, de XCeed of de Sorento. Maar Kia telt natuurlijk nog veel meer prachtige auto’s. Denk aan SUV’s en crossovers als de Stonic en de Sportage. Of ga voor één van de populaire compacte stadsauto’s, de Kia Picanto en de Rio. Bekijk alle Kia modellen in de showroom van Wensink en laat je adviseren door onze specialisten over welk Kia-model het beste bij jouw smaak en rijwensen past.