ford-transit-custom-hero-mobiel

Ford Transit Custom

Een echte teamspeler
Hoe wilt u de Ford Transit Custom rijden?
De Transit Custom heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 31.550

Zakelijke lease

€ 469

Ford Transit Custom: een echte teamspeler

De meervoudig bekroonde Transit Custom Bestelauto staat al sinds zijn introductie bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Nu is hij uitgerust met nog meer innovatieve functies en slimme technologieën. De nieuwe Ford Transit Custom bestelwagen is verkrijgbaar in een groot aantal combinaties van aandrijflijnen, dakhoogtes en wielbases, passend bij alle behoeften van uw onderneming.

Proefrit maken in een Transit Custom?

Interesse in een Transit Custom?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit Custom uitvoeringen

Maak kennis met de Ford Transit Custom PHEV

De Ford Transit Custom PHEV. Wat betekent dit? Voorin ligt er een 2.5 liter viercilinder dat volgens het Atkinson-principe loopt. In combinatie met een elektromotor levert dat een vermogen van 225 pk op. Het rijbereik is 57 kilometer, dit komt doordat er een 11,8 kWh in ligt. De E-Transit Custom heeft een rijbereik tot 380 kilometer op een volle accu. 

De Transit Custom komt naast de E-Transit en plug-in hybride variant ook met een reeks EcoBlue-dieselmotoren. Je kunt kiezen tussen 110 pk, 136 pk, 150 pk of 170 pk. Bovendien zijn de diesels tegen een meerprijs verkrijgbaar met een achttraps automaat. Let wel op dat de achttraps automaat versie alleen leverbaar is in combinatie met vierwielaandrijving. 

Een opmerkelijk punt: de elektrische E-Transit Custom heeft achterwielaandrijving, terwijl de PHEV altijd voorwielaandrijving heeft. Bij de diesel varianten heb je de keuze tussen voor- of vierwielaandrijving.

Een Ford Transit Custom kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Transit Custom, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Transit Custom…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Transit Custom

Ford Transit Custom financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit Custom, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit Custom. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Transit Custom leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Transit Custom zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit Custom onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit Custom. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Transit Custom zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-transit-custom-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar multi inzetbare Ford bedrijfswagen dan komt u uit bij de Ford Transit Custom. Als u een maat kleiner wenst te hebben zit u goed met de meest compacte Transit Courier of de Transit Connect. Voor de bedrijfswagen met het maximale laadvolume is de reguliere Transit voor u de beste keus.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.