ford-ranger-raptor-hero-mobiel

Ford Ranger Raptor

De alleskunner met een indrukwekkende verschijning
Hoe wilt u de Ford Ranger Raptor rijden?
De Ranger Raptor heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 56.250

Maak kennis met de nieuwe Ranger Raptor

Ford presenteert de nieuwe Ranger Raptor, dé ultieme performance pick-up die overal voor inzetbaar is. Of het nu gaat om zand of modder, de nieuwe Raptor zal geen uitdaging te moeilijk zijn! Ook qua performance op de openbare weg hoeft u niet te twijfelen, de 288 pk sterke 3.0-liter EcoBoost V6 twin-turbo benzine biedt u meer dan voldoende power om elke situatie de baas te zijn.

Al deze extreme uitdagingen op zowel verharde als off-road wegen vragen natuurlijk om de nodige comfort. Ford heeft de nieuwe Raptor Ranger voorzien van nieuwe FOX® Live Valve-schokdempers om op deze wijze te profiteren van een uitzonderlijk stabiele carrosserie onder elke mogelijke denkbare situatie.

De nieuwe Ford Ranger Raptor is net als bij de huidige generatie verkrijgbaar op grijs kenteken en is per heden te bestellen beginnend bij € 54.700,- excl. BTW/BPM  waarnaar de eerste leveringen begin 2023 volgen.

Proefrit maken in een Ranger Raptor?

Interesse in een Ranger Raptor?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Ranger Raptor uitvoeringen

Een Ford Ranger Raptor kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Ranger Raptor, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Ranger Raptor…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Ranger Raptor, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Ranger Raptor. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Ranger Raptor leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Ranger Raptor leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Ranger Raptor zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Ranger Raptor Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Ranger Raptor leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Ranger Raptor onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Ranger Raptor. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Ranger Raptor zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-ranger-raptor-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een bedrijfswagen die klaar is voor grootste prestaties bent u bij de Ford Ranger Raptor natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit