ford-fiesta-hero-mobiel

Ford Fiesta

De stadsauto met ongekende flexibiliteit
Hoe wilt u de Ford Fiesta rijden?
De Fiesta heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 26.450

Private lease

€ 389

Zakelijke lease

€ 409

De Ford Fiesta: vanuit elke hoek opvallend

De Fiesta EcoBoost Hybrid heeft een elektrische motor met een accu van 48 volt om de benzinemotor te ondersteunen. De elektrische motor biedt koppelondersteuning aan de motor. Hierdoor wordt er tot 16 pk extra vermogen geleverd, verbetert de acceleratie met 20% en hoeft u minder te schakelen. De Fiesta EcoBoost Hybrid gebruikt ook regeneratieve remtechnologie. De accu wordt opgeladen door het opvangen van energie die gewoonlijk verloren gaat bij het remmen. Hierdoor kunt u het brandstofverbruik en de uitstoot verlagen.

Door het opvallende exterieur en geavanceerde technologieën zorgt ervoor dat u altijd efficiënt en aangenaam onderweg bent. Dankzij de enorme reeks aan series van de Fiesta is er altijd een Fiesta die bij u past.

Met ingang van juni 2023 heeft Ford besloten om de productie van de Fiesta stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

Proefrit maken in een Fiesta?

Interesse in de Fiesta?

Bekijk onze serviceabonnementen

Digitaal instrumentenpaneel

Met de nieuwe Fiesta is de overstap gemaakt van een analoog instrumentenpaneel naar een digitaal 12,3 inch TFT-instrumentenpaneel inclusief navigatieaanwijzingen die volledig naar eigen wens is te personaliseren. Afhankelijk van de specifieke gekozen rijmodus toont het thematische weergave om u op optimaal te informeren. Een afzonderlijk deel van het scherm geeft informatie met hoge prioriteit weer, zoals die van rijassistentiesystemen.

Geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Ford Fiesta rijdt mede dankzij de EcoBoost Hybrid 48-volt mild hybride aandrijflijn en de EcoBoost-benzinemotor voordeliger dan ooit te voren zonder tekort te doen aan het rijplezier. Ford heeft in de Fiesta een Hybrid 48-volt mild hybride technologie toegepast waardoor dit ten goede komt van de efficiëntie in brandstofverbruik en de acceleratie. Verloren energie wordt dankzij de 48-volt mild hybride technologie opgeslagen om de motor op essentiële punten bij te springen zoals bij de acceleratie van de Fiesta.

Vignale: het beste op het gebied van stijl en exclusiviteit

Voor ultieme luxe en comfort is er als ‘top of the line’ de Vignale uitvoering die het karakter van de Titanium, ST-Line en Active versterkt met extra luxe en comfort, als aanvulling op de sowieso zeer rijk uitgeruste X-versies. De Vignale-uitrusting omvat specifieke designelementen, zoals exclusieve lichtmetalen 17 inch en 18 inch velgen, hoogwaardige Sensico stoelbekleding en decoratieve elementen in het interieur in mat carbon-effect (afhankelijk van de gekozen versie).

Ford Fiesta uitvoeringen

Een Ford Fiesta kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Fiesta kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Fiesta? De echte stadsauto met ongekende flexibiliteit. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Fiesta kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Fiesta occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Fiesta financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Fiesta, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Fiesta. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Fiesta leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Fiesta leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Fiesta zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Fiesta Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Fiesta leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Fiesta onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Fiesta. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Fiesta zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen.

ford-fiesta-occasion
ford-fiesta-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om de ultieme stadsauto, is er natuurlijk één winnaar: de Ford Fiesta. Maar in deze range biedt Ford ook alternatieven voor wie net wat meer ruimte wenst of een iets andere look. De Ford Focus en de Mondeo zijn dan ook bijzonder mooi. Liever een SUV of crossover? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.