ford-bronco-hero-mobiel

De nieuwe Ford Bronco

Dé ultieme 4x4 terreinwagen

De nieuwe Ford Bronco: voor de echte avonturier

De Ford Bronco is al jaren een begrip in de Verenigde Staten, dat is niet zonder reden. Deze iconische alleskunner is speciaal ontwikkeld om de maximaal te presteren op de meest uitdagende wegen, vandaar dat die de bijnaam G.O.A.T. – Goes Over Any Terrain – met zich mee draagt.

Mede doordat de Bronco gericht is op de avonturier is er uiteraard ook gedacht om een multifunctioneel ontwerp toe te passen. Daarom zijn er specifieke mogelijkheden die enkel van toepassing zijn op de Bronco zoals de eenvoudig verwijderbare carrosseriedelen, geïntegreerde bevestigingspunten voor accessoires 

Het verwijderen van deze onderdelen lijkt een flinke klus maar dit is door Ford juist vereenvoudigd voor de demontage. Zo kunnen de deurpanelen in slechts 8 minuten worden gedemonteerd, dat zelfs met één stuk gereedschap. Het bijkomende voordeel van de eenvoudig verwijderbare grille en voorbumper is dat hiermee eenvoudig een andere variant gemonteerd kan worden uit praktische overweging of uit de wens om hem naar eigen wens te personaliseren.

Beschikbaarheid
Naar alle verwachting zijn de eerste modellen van de nieuwe Ford Bronco eind 2023 beschikbaar. Niet veel later heeft u de mogelijkheid om de Bronco te ervaren door middel van een proefrit.

Interesse in de nieuwe Bronco?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Bronco uitvoeringen

Een Ford Bronco kopen bij Wensink

Als officiële Ford agentschap nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Bronco, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Bronco…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Een nieuwe Ford Bronco kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Bronco? De Ultieme terreinwagen waar geen uitdaging te groot voor is. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen. Naar verwachting zijn de eerste modellen eind 2023 beschikbaar.

Een gebruikte Ford Bronco kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Bronco occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom. Naar verwachting worden de nieuwe modellen eind 2023 geleverd.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Bronco financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Bronco, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Bronco. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Bronco leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Bronco leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Bronco zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Bronco Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Bronco leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Bronco onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Bronco. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Bronco zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
ford-bronco-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om dé ultieme allround terreinwagen is er uiteraard maar één winnaar, de Ford Bronco. Maar in diezelfde range biedt Ford ook alternatieven. Neem bijvoorbeeld de Ford Ranger of de Ranger Raptor wie net het extra beetje vermogen wenst. Liever op zoek naar een kleinere of SUV? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.