ford-mustang-mach-e-hero-mobiel

Ford Mustang Mach-E

De evolutie van een icoon
Hoe wilt u de Ford Mach-E rijden?
De Mach-e heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 62.100

Private lease

€ 909

Zakelijke lease

€ 769

Ford Mustang Mach-E: de evolutie van een icoon

Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E.

De Mustang Mach-E gebruikt de kracht van elektrificatie om een unieke rijervaring te scheppen met behoud van het onmiskenbare gevoel dat een Mustang biedt. Ongeacht of u kiest voor de prestaties of de rust van een elektrisch aangedreven auto. Daarbij heeft de Mustang Mach-E een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.

Proefrit maken in een Mustang Mach-E?

Interesse in een Mustang Mach-E?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mustang Mach-E uitvoeringen

Een Ford Mustang Mach-E kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Mustang Mach-E, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Mustang Mach-E…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Mach-e

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

Ford Mustang Mach-E financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mustang Mach-E, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Mustang Mach-E. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mustang Mach-E leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Mustang Mach-E leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mustang Mach-E zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mustang Mach-E Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mustang Mach-E leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Ford Mustang Mach-E onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mustang Mach-E. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Mustang Mach-E zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mach-e-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een 100% elektrische SUV wilt, is de Ford Mustang Mach-E uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met een Plug-In Hybride aandrijving, hiervoor bent u bent u bij de Ford Kuga bij het juist adres. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Puma, Kuga of het topmodel de Explorer. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.