ford-fiesta-hero-mobiel

Ford Fiesta

De stadsauto met ongekende flexibiliteit
Hoe wilt u de Ford Fiesta rijden?
De Fiesta heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 18.485

Private lease

€ 275

Zakelijke lease

€ 299

Ford Fiesta: vanuit elke hoek opvallend

De Fiesta EcoBoost Hybrid heeft een elektrische motor met een accu van 48 volt om de benzinemotor te ondersteunen. De elektrische motor biedt koppelondersteuning aan de motor. Hierdoor wordt er tot 16 pk extra vermogen geleverd, verbetert de acceleratie met 20% en hoeft u minder te schakelen. De Fiesta EcoBoost Hybrid gebruikt ook regeneratieve remtechnologie. De accu wordt opgeladen door het opvangen van energie die gewoonlijk verloren gaat bij het remmen. Hierdoor kunt u het brandstofverbruik en de uitstoot verlagen.

Ford Fiesta uitvoeringen

Een Ford Fiesta kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Fiesta, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Fiesta…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

13 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Fiesta

Ford Fiesta financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Fiesta, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Fiesta. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Fiesta leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Fiesta leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Fiesta zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Fiesta Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Fiesta leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Fiesta onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Fiesta. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Fiesta zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
ford-focus-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om de ultieme stadsauto, is er natuurlijk één winnaar: de Ford Fiesta. Maar in deze range biedt Ford ook alternatieven voor wie net wat meer ruimte wenst of een iets andere look. De Ford Focus en de Mondeo zijn dan ook bijzonder mooi. Liever een SUV of crossover? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.