serious-business-ford-mustang-mach-e-hero-mobile

Serious Business Ford Mustang Mach-E

Ga voor de Ford Mustang Mach-E! Nú direct leverbaar met een netto bijtelling vanaf € 284,- per maand. Deze volledige elektrische SUV is voorzien van een rijke uitrusting met alle gemakken voor korte en lange zakelijke ritten. Rijd dit jaar nog in de auto van toekomst!

Ritjes naar benzinepomp behoren tot het verleden. Nooit meer tanken en geld en tijd besparen. Thuis of op de zaak uw auto opladen. Met een rijbereik tot 540 km* is elke bestemming binnen handbereik.

Kies voor leasen of financieren

U rijdt een nieuwe Ford Mustang Mach-E al vanaf € 625,- per maand met Ford Operational lease**. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Wilt u de Mustang Mach-E privé leasen? Dat kan bij Wensink al vanaf € 739,- per maand.

Ford private lease is inclusief:

 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
 • MotorrijtuigenbelastingEigen risico van € 300,- op CASCO schades en € 0,- op WA schades
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
 • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48u
 • Prijs o.b.v. 60 maanden/10.000 km per jaar
 • Prijs is inclusief BTW
wensink-service-wallbox-pulsar-slider

Laadoplossing
van € 1.469,- voor € 999,-

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Naast het scherpe leasetarief op de Mach-E bieden wij in combinatie een extra voordelige laadoplossing aan. De laadpaal wordt bij u thuis of op de zaak geïnstalleerd. Wij ontzorgen u volledig. Wel zo aangenaam!

Installatie omvat:

 • 15 meter kabel YMVK of YMVKas
 • Aardlekautomaat
 • Buis van 3 meter
 • Muurdoorboring
 • Vijf uur werk door installateur

Prijslijst & accessoires

Bent u op zoek naar alle details van de Ford Mach-E? In de prijslijsten vindt u alle informatie over verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Mach-E. 

Prijslijst Ford Mustang Mach-E
Accessoire prijslijst Ford Mustang Mach-E

Neem contact met ons op

Deze actieperiode is geldig tot en met 31 mei 2022. Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.
* Wanneer volledig opgeladen. Rijbereik volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) voor de RWD uitvoering met groter accuvermogen. Daadwerkelijke rijbereik kan afwijken door externe omstandigheden, rijgedrag, onderhoud en leeftijd lithium-ionaccu.
** Prijzen o.b.v. Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. Andere uitvoeringen en kleuren ook beperkt beschikbaar. Deze acties zijn geldig t/m 30 april 2022 en zolang de voorraad strekt. Vraag op de vestiging naar de tarieven en voorwaarden.