aangenaam-de-lente-door-hero-mobiel

Aangenaam de lente door

Plan nu tijdelijk tot en met 30 juni uw gratis aircocheck

Ga aangenaam de lente door bij Wensink

Jaaaa! De grote voorjaarsschoonmaak staat voor de deur. Niet alleen om uw huis weer helemaal fris en fruitig te hebben – inclusief de ritjes naar de milieustraat –, maar ook uw auto kan zeker een opfrisbeurt gebruiken. Het is erg belangrijk om uw airco regelmatig te laten checken op filters of dat de aircovloeistof weer bijgevuld moet worden.

Profiteer nu bij Wensink van een gratis aircocheck

Laat uw auto checken op de airco zodat die weer fris en fruitig is. Met 15 minuten inspecteren we de airco van uw auto op;

  • Zijn de filters nog schoon en/of zijn ze aan vervanging toe.
  • Is de aircovloeistof nog acceptabel of dient dit geheel vervangen te worden.
  • Of is het alleen maar een kwestie van bijvullen.

Mochten onze monteurs iets ontdekken dan bespreken we dit vooraf met u, zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Plan nu tijdig een afspraak in één van onze werkplaatsen, dan is uw auto voor de zomer er helemaal klaar voor.

aangenaam-de-lente-door-hero-media-1

Bij Wensink ontvangt u bij het inplannen van een gratis aircocheck in onze online werkplaatsplanner een cadeau; een Wensink autoparfum.

Meer services voor uw auto

Alles willen weten voor de optimale gebruikservaring van uw airconditioning?

* Deze actieperiode is geldig van 1 april 2023 tot en met 30 juni 2023 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van merk, model en merk vloeistof welke specifiek van toepassing is voor uw auto. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.