Mercedes-Benz personenauto's bij Wensink Mercedes-Benz

Altijd al willen rijden in een echte Mercedes-Benz? Dat kan bij Wensink! Wensink Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service en hoogstaande kwaliteit.

Wensink Mercedes-Benz acties

Bekijk alle acties

Aangenaam onderhoud bij Wensink

Heeft u schade of is uw Mercedes-Benz toe aan de jaarlijkse APK? U kunt bij Wensink terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Mercedes-Benz. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken in onze online werkplaatsplanner. Vul uw gegevens in, geef aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en kies een vestiging. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Daarnaast kunt u uw zomer- en winterbanden opslaan in ons bandenhotel. Voor een vast bedrag geven we uw banden een frisse wasbeurt, controleren we ze grondig en slaan we ze het hele jaar op onder de allerbeste omstandigheden!

 • Maak werkplaatsafspraak

   
 • Ontdek ons bandenhotel

   

Populaire modellen

Zoek in onze voorraad

Onze klanten beoordelen ons met een 8,7 Meer informatie

Wensink Mercedes-Benz. Uw officiële Mercedes-Benz dealer.

Wensink Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit. 

 • Neem contact op

   
 • Naar de dealersite

   

Wensink Mercedes-benz vestiging(en)

 

Nieuws

Meer nieuws