nieuwe-mercedes-benz-glc-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes GLC

Altijd voorzien van elektrische mild-hybride of plug-in hybride aandrijflijn

 

Efficiënter onderweg met de nieuwe Mercedes-Benz GLC 

De nieuwe GLC is er. Het is een nieuw model van Mercedes-Benz wat een geheel nieuwe generatie van misschien wel zijn belangrijkste SUV presenteert. U moet misschien even goed kijken om te zien dat het een nieuw model is. De Duitser kiezen namelijk niet voor een sterk afwijkend model. Het front vertoont bijvoorbeeld veel overeenkomsten met dat van de nieuwe C-klasse maar de auto is wel degelijk veel verandert. 

Geëlektrificeerde aandrijflijn

De aandrijvingen van de nieuwe GLC bestaan uit diverse benzine- en dieselmotoren die te alle tijden worden ondersteund met een elektromotor. Zo heeft u keuze uit een mild-hybride ondersteuning of een plug-in hybride. Waar u met de mild-hybride aandrijving enkel tijdelijk wordt ondersteund wanneer u extra vermogen wenst te hebben kan u met de plug-in hybride tot 120 kilometer volledig elektrisch rijden.

Een merkbare ervaring is dat u met de plug-in hybride dankzij de actieradius de meeste dagelijkse afstanden meestal volledig elektrisch kan afleggen.

Prijzen en levering

De prijzen en verwachte leverdatum van de nieuwe GLC volgen op een later moment. Voor alle informatie rondom dit onderwerp moet u nog even geduld hebben.

Interesse in de nieuwe GLC SUV?

Hybride technologie
Keuze uit mild-hybride en plug-in hybride
120 kilometer volledig elektrisch
voor de plug-in hybride
MBUX-infotainment systeem
11,9 inch display vol met intelligentie 

Voorzien van het vernieuwde MBUX infotainment systeem

Het interieur wat wij kennen uit o.a. de C-Klasse Limousine en Estate heeft Mercedes-Benz uiteraard ook toegepast bij de introductie van de nieuwe GLC. Hierdoor kunt u als bestuurder of passagier in de middenconsule gebruik maken van alle intelligente functies door middel van het 12,3 inch grote digitale display. Achter het stuurwiel is wederom gekozen voor een digital display maar ditmaal met een 11,9 inch groot scherm.

nieuwe-mercedes-benz-glc-suv-slider-3