mercedes-benz-c-klasse-limousine-hero-mobiel

Mercedes C-Klasse Limousine

Ontdek een nieuwe vorm van luxe
Hoe wilt u de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine rijden?
De C-Klasse Limousine heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 56.768

Private lease

€ 775

Zakelijke lease

€ 699

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine; Dynamisch. Luxueus.

Ontdek een nieuwe vorm van luxe. Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Benz C-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen. Dankzij de facelift klaar voor een nieuw tijdperk, met een nieuw bedienings- en weergaveconcept. Alles in het zicht. 

Proefrit maken in een C-Klasse Limousine?

Interesse in een C-Klasse Limousine?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine uitvoeringen

Een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse limousine kopen?

Ontdek nieuwe luxe met de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine. Ervaar het nieuwe reizen in luxe. Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw C-Klasse Limousine, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom C-Klasse limousine realiseren. De Mercedes-Benz C-Klasse limousine is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Gebruikte Mercedes-Benz C-Klasse limousine kopen? 

Toch liever op zoek naar een C-Klasse limousine Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Wij hebben de Mercedes-Benz C-Klasse limousine occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.
 

Certified Mercedes-Benz C-Klasse limousine kopen?

Op zoek naar een Gebruikte C-Klasse limousine met Mercedes-Benz certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz C-Klasse Limouisne. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz C-Klasse Limousine zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-c-klasse-limousine-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Limousine dan is de C-Klasse Limousine een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een estate dan kan de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!