mercedes-benz-lease-private-hero-mobiel

Mercedes-Benz Private Lease

Een nieuwe Mercedes-Benz  voor een scherp bedrag per maand

Private Lease bij Wensink: zorgeloos rijden in een nieuwe Mercedes-Benz

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe Mercedes-Benz voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat u nog zelf hoeft te betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heeft u met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

 • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
 • Beperkte bijdrage bij schade
 • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
 • Bedenktijd van 14 dagen
 • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Meer informatie over het Keurmerk Private Lease vindt u op www.keurmerkprivatelease.nl.

Voordelen van Private lease bij Wensink

Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en wegenbelasting. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

 • Minder gereden dit jaar? Wensink betaalt uw overgebleven kilometers terug!
 • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink;
 • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto;
 • Belasting, onderhoud en verzekeringen worden zonder papierwerk geregeld door ons.

Al leaseklant bij Wensink?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

mercedes-benz-lease-private-slider-1

Private Lease via Wensink is inclusief

 • Afschrijving, rente en andere leasekosten
 • Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering
 • Kosten van reparatie, onderhoud, pechhulp Europa
 • Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)

Wilt u in een nieuwe Mercedes-Benz rijden die helemaal naar uw wensen is samengesteld? En vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u! 

Financieel een veilige keuze

Financieel een veilige keuze
Om u financieel te beschermen, registreren wij uw private lease bij het BKR. BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%.

Rekenvoorbeeld

Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x €199 x 65% = €6.209.

Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker.

Schade opgelopen met uw lease Mercedes-Benz? Wij helpen u graag!

Heeft u schade gereden of opgelopen met uw Private Lease Mercedes-Benz? Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af. Daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo bent u écht zorgeloos onderweg!

Liever alle scherpe Private Lease prijzen in één helder overzicht bekijken?

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw inruilvoorstel
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

Veelgestelde vragen

Wat is Private Lease?

Voor een vast scherp bedrag per maand kunt u privé een auto leasen bij Wensink Mercedes-Benz.

Waarom Private Lease?

Door middel van een scherp bedrag per maand nemen wij alle zorgen voor uw weg zoals: onverwachte kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat moet ik doen als ik schade heb opgelopen met lease Mercedes-Benz?

Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af.