mercedes-benz-eqc-hero-mobiel

Mercedes EQC

Elektrisch rijden van een ander niveau
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQC rijden?
De EQC heeft een bijtelling van 16%

Zakelijke lease

€ 1.029

Mercedes-Benz EQC: De toekomst bepaald

De EQC is kenmerkend voor een moderne en verantwoordelijke levensstijl. De stille en lokaal emissievrije aandrijving is ook een weldaad voor de omgeving. Bovendien zijn voor het vervaardigen van bijna 100 onderdelen duurzame grondstoffen gebruikt.

Met ingang van mei 2023 heeft Mercedes-Benz besloten om de productie van de EQC stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

Hoewel hiermee het einde is gekomen van de Mercedes-Benz EQC betekent het niet dat de elektrische visie van Mercedes-Benz stopt. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe vergelijkbare elektrische SUV, biedt Mercedes-Benz de ruime EQA en EQB als geschikte keuzes. Deze modellen delen de elektrische DNA van de EQC en hebben dezelfde hoogwaardige technologie, kwaliteit en veiligheidsfuncties.

Proefrit maken in een EQC?

Interesse in een EQC

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQC uitvoeringen


 

Een Mercedes-Benz EQC kopen bij Wensink

Gebruikte Mercedes-Benz EQC kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes-Benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQC Occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz EQC kopen?

Op zoek naar een Gebruikte EQC met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQC

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz EQC Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQC, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQC. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQC Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQC leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQC Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQC Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQC leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQC onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQC. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQC zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqc-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Besluit u over te stappen op elektrisch rijden en wilt u graag een hoge instap dan is de EQC een uitstekende keuze. Wanneer u meer opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets goede keuze. Toch liever een Limousine? Dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Andere modellen met een hogere instap? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres.