mercedes-benz-amg sl-hero-mobiel

Mercedes-AMG SL

Nieuwe editie van een icoon
Hoe wilt u de Mercedes-AMG SL rijden?
De AMG SL heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 178.161

Mercedes-AMG SL: Stijlvolle performance

Met de nieuwe generatie van de Mercedes-AMG SL verwijst de SL terug naar haar verleden door een softtop constructie toe te passen op de dynamische SL. Gelijktijdig is de luxe 2+2 cabriolet voor het eerst voorzien van 4MATIC+ wat betekent dat de SL voorzien is van vierwielaandrijving waarmee de dagelijkse toepasbaarheid vergroot wordt.

De SL 63 is goed voor 585 pk waarmee het acceleratievermogen van 0 naar 100 km/h in 3,6 tellen bedraagt. Liever een mildere variant met zelfde stijlvolle design? Mercedes-AMG introduceert gelijktijdig de SL 55 4MATIC+ waarmee het vermogen uitkomt op 476 pk. In een later stadium volgt er een hybride aandrijving — AMG E Performance — waarmee de dagelijkse efficiëntie samen gaat met dynamische performance.

Proefrit maken in een AMG SL?

 

Interesse in een AMG SL?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-AMG SL uitvoeringen

Een Mercedes-AMG SL kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz AMG SL kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz sportwagen met een sportieve uitstraling wat ook nog een cabriolet is? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz AMG SL.  Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw AMG SL, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom AMG SL realiseren.

Gebruikte Mercedes-Benz AMG SL kopen? 

Toch liever op zoek naar een AMG SL occasion? Dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Certified Mercedes-Benz AMG SL kopen?

Op zoek naar een Gebruikte AMG SL met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-AMG SL Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-AMG SL, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-AMG SL. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-AMG SL Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-AMG SL leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-AMG SL Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-AMG SL private lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-AMG SL leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-AMG SL Onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG SL. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG SL zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-sl-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Coupe dan is de GT uitermate geschikt voor u. Bent u meer op zoek naar een cabrio dan is de AMG GT Roadster geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé.