mercedes-benz-cla-shooting-brake-hero-mobiel

Mercedes CLA Shooting Brake

Design volgens zijn eigen regels
Hoe wilt u de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake rijden?
De CLA Shooting Brake heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 51.961

Private lease

€ 649

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 2023 facelift: Haalt alles eruit wat erin zit

De sportieve, veelzeggende Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is opzienbarend, comfortabel en veilig. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA Shooting Brake is het beste uit twee werelden verenigd: de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een estate. Het front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde. 

Proefrit maken in een CLA Shooting Brake?

Interesse in een CLA Shooting Brake?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake uitvoeringen

Een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake kopen?

Op zoek naar meer ruimte, maar toch een strak afgelijnde Mercedes-Benz? Dan bent u bij de CLA Shooting Brake aan het juiste adres. Bij Wensink word dit voor u mogelijk gemaakt. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw CLA Shooting Brake, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom CLA Shooting Brake samenstellen. De Mercedes-Benz Cla Shooting Brake is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Gebruikte Mercedes-Benz CLA Shooting Brake kopen? 

Toch liever op zoek naar een CLA Shooting Brake Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Bekijk onze occasions pagina of neem contact op met één van onze verkopers. Wij hebben de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.
 
 

Certified Mercedes-Benz CLA Shooting Brake kopen?

Op zoek naar een Gebruikte CLA Shooting Brake met Mercedes-Benz certified? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wat houd certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz CLA Shooting Brake. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz CLA Shooting Brake zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-cla-shooting-brake-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Shooting Brake dan is de CLA Shooting Brake een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse Limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!