mercedes-benz-amg-gt-hero-mobiel

Mercedes-AMG GT

Direct vanaf het circuit 
Hoe wilt u de Mercedes-AMG GT rijden?
De AMG GT heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 298.901

Mercedes-AMG GT: gemaakt voor plezier

Stap in een wereld van ongeëvenaarde prestaties en stijl met de tweede generatie Mercedes-AMG GT Coupé. Deze sportieve coupé brengt voor het eerst zijn kracht over via de geheel variabele vierwielaandrijving AMG Performance 4Matic+.

De nieuwe AMG GT biedt u keuze uit meerdere vermogensniveaus, van de indrukwekkende 4,0-liter AMG V8-biturbomotor tot aan de milde GT 43 Coupé met 421 pk.

De Mercedes-AMG GT onderscheidt zich niet alleen door zijn dak, maar ook door zijn unieke exterieur. De 'kiewen' achter de voorste wielkasten en de schuin geplaatste, meer afgeronde koplampen geven de AMG GT een onmiskenbaar karakter. Deze indrukwekkende coupé is langer en breder dan een SL, terwijl hij dezelfde hoogte behoudt. Met twee versies die overeenkomen met de krachtigste varianten van de SL, vestigt de AMG GT zijn positie als een apart model met een eigen identiteit en uitstraling. Ervaar de toekomst van rijden, gebracht door Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG GT uitvoeringen


 

Een Mercedes-AMG GT kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz AMG GT kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz AMG GT. De Mercedes-Benz met een fantastische rij karakteristiek. Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw AMG GT. Van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom AMG GT realiseren. Helaas is dit model uit productie gehaald en dus niet meer nieuw verkrijgbaar.

Gebruikte Mercedes-Benz AMG GT kopen? 

Toch liever op zoek naar een AMG GT occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.  

Certified Mercedes-Benz AMG GT kopen?

Op zoek naar een Gebruikte AMG GT met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!
 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-AMG GT Financieren

Rijden in een Mercedes-AMG GT, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Mercedes-AMG GT Onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG GT. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG GT zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-gt-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Coupé dan is de GT uitermate geschikt voor u. Bent u meer op zoek naar een cabrio dan is de AMG SL geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé.