mercedes-benz-glb-hero-mobiel

Mercedes-Benz GLB

Doordacht tot in detail 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLB rijden?
De GLB heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 54.232

Private lease

€ 649

Mercedes-Benz GLB: Kan elke uitdaging aan

De GLB is de meest veelzijdige compacte SUV die Mercedes-Benz ooit heeft gebouwd. Krachtige proporties met een korte overhang voor en achter, een design met offroad-kenmerken en optioneel vierwielaandrijving 4MATIC en een speciaal offroad-licht dat bij lage snelheden helpt bij het herkennen van obstakels vlak voor de auto. Een ruime gezinsauto: optioneel wordt de GLB als eerste Mercedes-Benz in dit segment geleverd als zevenzitter. 

Proefrit maken in een GLB?

Interesse in een GLB?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLB uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLB kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw GLB, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz GLB…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLB, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLB. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLB Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLB leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLB Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLB Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLB leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLB onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLB. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLB zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-glb-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLB uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een andere Mercedes-Benz met een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLC of de GLE aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u