cle-coupe-hero-mobiel

Mercedes CLE Coupé

Een nieuwe vorm van krachtige dynamiek.
Hoe wilt u de Mercedes-Benz CLE Coupé rijden?
De CLE Coupé heeft een bijtelling van 22%

Mercedes-Benz CLE Coupé: De weergave van de toekomst.

Ontdek de krachtige evolutie van Mercedes-Benz, waarin de beste eigenschappen van de C-Klasse en de E-Klasse samenkomen in één enkel, opmerkelijk model: de nieuwe Mercedes CLE. Als de enige overgebleven coupé van Mercedes-Benz biedt de CLE een perfecte combinatie van verfijning, stijl en prestaties.

Met een lengte van 4,85 meter is de CLE maar liefst 10 cm langer dan zijn voorganger, de C-Klasse Coupé. Deze extra lengte zorgt voor een ruimer interieur en biedt een luxueuze rijervaring zonder compromissen. De CLE behoudt de iconische looks van de C-Klasse, terwijl hij het formaat van de E-Klasse benadert. Het resultaat is een elegante en tijdloze uitstraling die de aandacht trekt op elke weg.

De showroomintroductie laat nog even op zich wachtten, later dit jaar in november maakt de CLE Coupé zijn opwachting bij de Wensink Mercedes-Benz dealers.

Proefrit maken in een CLE Coupé?

Interesse in een CLE Coupé?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz CLE Coupé uitvoeringen

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz CLE Coupé

Mercedes-Benz CLE Coupé Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz CLE Coupé, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz CLE Coupé. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz CLE Coupé Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz CLE Coupé leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz CLE Coupé Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz CLE Coupé Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz CLE Coupé leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz CLE Coupé onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz CLE Coupé. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz CLE Coupé zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
cle-coupe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Coupé dan is de CLE Coupé een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een estate dan kan de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!