mercedes-benz-amg-gt-roadster-hero-mobiel

Mercedes-AMG GT Roadster

Ontworpen om snel te zijn

Mercedes-AMG GT Roadster: Een ervaring in de open lucht

De nieuwe Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt. De typerende AMG Driving Performance onder een open hemel. Het ruisen van de wind en de diepe klank van de AMG-sportuitlaat. Een onvergetelijke outdoor experience voor de ware liefhebber van sportwagens. 

Mercedes-AMG heeft de AMG GT Roadster uit productie genomen. Dit model is dus niet meer nieuw te bestellen.

Mercedes-AMG GT Roadster uitvoeringen

Een Mercedes-AMG GT Roadster kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw GT Roadster , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-AMG GT Roadster Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-AMG GT Roadster, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Mercedes-AMG GT Roadster onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG GT Roadster. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG GT Roadster zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-gt-roadster-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Roadster dan is de GT Roadster uitermate geschikt voor u Bent u meer op zoek naar een GT dan is de AMG GT geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé. Rijden in de nieuwste AMG? Bekijk dan de AMG SL Roadster.