mercedes-benz-amg-gt-roadster-hero-mobiel

Mercedes-AMG GT Roadster

Ontworpen om snel te zijn

Mercedes-AMG GT Roadster: Een ervaring in de open lucht

De nieuwe Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt. De typerende AMG Driving Performance onder een open hemel. Het ruisen van de wind en de diepe klank van de AMG-sportuitlaat. Een onvergetelijke outdoor experience voor de ware liefhebber van sportwagens. 

Mercedes-AMG heeft de AMG GT Roadster uit productie genomen. Dit model is dus niet meer nieuw te bestellen.

Mercedes-AMG GT Roadster uitvoeringen

Een Mercedes-AMG GT Roadster kopen bij Wensink 

Nieuwe Mercedes-Benz AMG GT Roadster kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz AMG GT Roadster. De Mercedes-Benz met een fantastische rij karakteristiek gecombineerd met een rustgevende ervaring. Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw AMG GT Roadster. Van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom AMG GT Roadster realiseren. Helaas is dit model uit productie gehaald en dus niet meer nieuw verkrijgbaar.

Gebruikte Mercedes-Benz AMG GT Roadster kopen? 

Toch liever op zoek naar een AMG GT Roadster occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Certified Mercedes-Benz AMG GT Roadster kopen?

Op zoek naar een Gebruikte AMG GT Roadster met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!


 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-AMG GT Roadster, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Mercedes-AMG GT Roadster onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG GT Roadster. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG GT Roadster zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-gt-roadster-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Roadster dan is de GT Roadster uitermate geschikt voor u Bent u meer op zoek naar een GT dan is de AMG GT geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé. Rijden in de nieuwste AMG? Bekijk dan de AMG SL Roadster.