mercedes-benz-amg-gt-hero-mobiel

Mercedes-AMG GT

Direct vanaf het circuit 

Mercedes-AMG GT: Gemaakt voor plezier

Bij de Mercedes-AMG GT zijn de kwaliteiten van een fascinerende, authentieke sportwagen gecombineerd met geavanceerde technologieën en praktische bruikbaarheid. Met een topsnelheid van 304 km/h en een acceleratievermogen van 0 naar 100 km/h in 4,0 seconden sluit de Mercedes-AMG GT optimaal aan op een sportieve lifestyle, waarbij bovendien de essentie van het performance-merk sterk tot uitdrukking komt.

Mercedes-AMG heeft de AMG GT uit productie genomen. Dit model is dus niet meer nieuw te bestellen.

Mercedes-AMG GT uitvoeringen


 

Een Mercedes-AMG GT kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz AMG GT kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz AMG GT. De Mercedes-Benz met een fantastische rij karakteristiek. Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw AMG GT. Van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom AMG GT realiseren. Helaas is dit model uit productie gehaald en dus niet meer nieuw verkrijgbaar.

Gebruikte Mercedes-Benz AMG GT kopen? 

Toch liever op zoek naar een AMG GT occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.  

Certified Mercedes-Benz AMG GT kopen?

Op zoek naar een Gebruikte AMG GT met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!
 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT Financieren

Rijden in een Mercedes-AMG GT, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Mercedes-AMG GT Onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG GT. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG GT zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-gt-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Coupe dan is de GT uitermate geschikt voor u. Bent u meer op zoek naar een cabrio dan is de AMG GT Roadster geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé. Rijden in de nieuwste AMG? Bekijk dan de AMG SL Roadster.