mercedes-benz-amg-gt-hero-mobiel

Mercedes-AMG GT

Direct vanaf het circuit 

Mercedes-AMG GT: Gemaakt voor plezier

Bij de Mercedes-AMG GT zijn de kwaliteiten van een fascinerende, authentieke sportwagen gecombineerd met geavanceerde technologieën en praktische bruikbaarheid. Met een topsnelheid van 304 km/h en een acceleratievermogen van 0 naar 100 km/h in 4,0 seconden sluit de Mercedes-AMG GT optimaal aan op een sportieve lifestyle, waarbij bovendien de essentie van het performance-merk sterk tot uitdrukking komt.

Mercedes-AMG heeft de AMG GT uit productie genomen. Dit model is dus niet meer nieuw te bestellen.

Mercedes-AMG GT uitvoeringen


 

Een Mercedes-AMG GT kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw GT, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-AMG GT…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-AMG GT Financieren

Rijden in een Mercedes-AMG GT, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Mercedes-AMG GT Onderhouden

Mercedes-AMG maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-AMG GT. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-AMG GT zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-amg-gt-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-AMG

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-AMG Coupe dan is de GT uitermate geschikt voor u. Bent u meer op zoek naar een cabrio dan is de AMG GT Roadster geschikt voor u. Wilt u toch liever een AMG met iets meer ruimte bekijk dan eens de AMG GT-4 Door Coupé. Rijden in de nieuwste AMG? Bekijk dan de AMG SL Roadster.