mercedes-benz-a-klasse-hero-mobiel

Mercedes-Benz A-Klasse

Afgetraind van top tot teen
Hoe wilt u de Mercedes-Benz A-Klasse rijden?
De A-Klasse heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 42.893

Private lease

€ 619

Mercedes-Benz A-Klasse: Nieuw design? Eerder een nieuw tijdperk.

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen. 

Maak kennis met de nieuwe gefacelift A-Klasse

Mercedes-Benz presenteert de nieuwe A-Klasse, de populaire Hatchback en Limousine zijn voorzien van de nodige subtiele wijzigingen in het interieur en exterieur. De restyling van de Mercedes-Benz A-Klasse introduceert motorisch ook enkele maar belangrijkste wijzigingen, alle benzinemotoren zijn standaard voorzien van een Mild-Hybride aandrijflijn (MHEV) en de Plug-In Hybride A250e kan nu 72 tot wel 82 kilometer volledig elektrisch rijden op één acculading.

De nieuwe A-Klasse Hatchback en Limousine zijn vanaf het 1e kwartaal in 2023 in de showroom te bewonderen bij Wensink.

nieuwe-mercedes-benz-a-klasse-slider-1

Proefrit maken in een A-Klasse?

Interesse in een A-Klasse?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz A-Klasse uitvoeringen

Een Mercedes-Benz A-Klasse kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse? Een hatchback met uitermate veel luxe. Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw A-Klasse, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom A-Klasse realiseren. De Mercedes-Benz A-Klasse is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Gebruikte Mercedes-Benz A-Klasse kopen? 

Toch liever op zoek naar een A-Klasse Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Wij hebben de Mercedes-Benz A-Klasse occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Certified Mercedes-Benz A-Klasse kopen?

Op zoek naar een Gebruikte A-Klasse met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij wenink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk onze voorraad Mercedes-Benz A-Klasse

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz A-Klasse, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier 

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz A-Klasse. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz A-Klasse leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz A-Klasse leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz A-Klasse zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz A-klasse private lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz A-Klasse leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz A-Klasse onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz A-Klasse. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz A-Klasse zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-a-klasse-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!