Wensink-parts-hero-mobiel

Wensink Onderdelen & Accessoires

Officiële onderdelen en accessoires voor je Kia

Groot aanbod onderdelen en accessoires

In je werkplaats sleutel je aan je Kia. De geur van olie, smeermiddel en benzine trekt in je kleding. Je handen zijn zwart en ruw van het werk. Op de werkbank ligt nog één schone doek, waarmee je vol trots de motorkap van je Kia oppoetst. De doek draait kleine rondjes over het metaal, totdat de kap zó glanst, dat je jouw eigen gezicht terugziet in de reflectie. Wanneer je zelf sleutelt aan je auto, wil je zekerheid hebben over de kwaliteit en originaliteit van de onderdelen die je gebruikt. Daarom kan je bij Wensink zowel online als in onze magazijnen terecht voor originele onderdelen met garantie. 

Zakelijk onderdelen bestellen

Als zakelijke afnemer begrijpen we dat u specifieke vragen en behoeften heeft. Daarom hebben we speciaal voor u een aparte B2B-verkooptak, zodat u gemakkelijk originele Kia onderdelen ieder moment van de dag kunt inkopen. U kunt hier eenvoudig uw onderdelen inkopen op basis van bijvoorbeeld een onderdeelnummer, kenteken of chassisnummer.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw voorkeursvestiging. Onze toegewijde B2B-medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Particulier onderdelen bestellen

Wij beschikken over een aantal grote magazijnen met een enorme diversiteit aan originele onderdelen. Dit betekent dat u deze onderdelen in de meeste gevallen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling. Natuurlijk komt het soms ook voor dat we een onderdeel speciaal voor u gaan bestellen. Onze bestellingen worden snel uitgevoerd waardoor u de bestelling vlug binnen heeft. U kunt altijd terecht bij één van onze fysieke magazijnen.

Originele onderdelen 
tegen de scherpste prijs

Wij hebben een groot aanbod van originele Kia onderdelen en accessoires. U kunt bij ons terecht als particulier afnemer, maar ook als u een zakelijke afnemer bent ontvangen wij u graag. U kunt in dit tweede geval contact opnemen met één van onze accountmanagers. Samen maken we dan een op maat gesneden aanbod voor uw onderdelenbehoefte.

Direct ophalen
van onderdelen

Aangezien wij over een groot aantal vestigingen beschikken, is er altijd wel een magazijn bij u in de buurt. U kunt altijd terecht bij een van onze fysieke magazijnen om onderdelen te bestellen, maar ook om deze op te halen.Dit betekent dat u deze onderdelen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling.

Bekijk onze voorraad winter- en zomerwielen sets
eenvoudig vanaf de bank of werkplek

Of u nu op zoek bent naar zomerwielen om te genieten van soepel rijden in de warmere maanden, of winterwielen die zorgen voor optimale grip tijdens de koudste dagen, onze online webshop heeft alles wat u nodig heeft.

Bij Wensink begrijpen we dat het juiste wiel noodzakelijk is voor uw rijervaring en veiligheid. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van topkwaliteit zomer- en winterwielen, zorgvuldig geselecteerd om aan al uw behoeften te voldoen. Onze wielen zijn van gerenommeerde merken en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.           

Bekijk onze voorraad parts
eenvoudig vanaf de bank of werkplek

Wij hebben ook een webshop, zodat je onze voorraad 24/7 kan bekijken, gewoon vanuit je eigen thuis. Neem gelijk een kijkje in onze Wensink onderdelen webshop! Kan je een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op! Wij bestellen het onderdeel voor je en morgen hebben we het in huis. Aangenaam!                       

Wensink accessoires 
beleef jouw Kia de hele dag

Je bezit een prachtige Kia. De wagen is jouw trots. Ook wanneer je Kia uit het zicht is wil je deze beleving niet missen. Daarom hebben wij voor je een webshop met een uitgebreide voorraad merchandise opgezet. Van pennen tot loopautootjes, wij hebben het allemaal. Beleef jouw Kia de hele dag door en neem een kijkje in de shop!