hero-kia-ev3-nieuws-mobiel

De Kia EV3: compacte elektrische SUV maakt debuut op 23 mei

Kia heeft de eerste beelden van de EV3 onthult, een compacte SUV die elektrisch rijden aantrekkelijker zal maken voor een breder publiek.

De beelden tonen het gedurfde, geometrische en robuuste design van de EV3, waarbij het dynamische karakter wordt benadrukt. Opvallende details, zoals de kenmerkende Star Map-verlichting en de hoekige spatborden, geven de compacte elektrische SUV een sterke, futuristische uitstraling.

Hoewel het design van de EV3 sterk lijkt op dat van de recent geïntroduceerde elektrische topmodel van Kia, de EV9, heeft de compactere versie toch zijn eigen unieke identiteit. Deze identiteit is geïnspireerd op de wereldwijd geprezen 'Opposites United' designfilosofie.

De EV3 onderscheidt zich niet alleen met zijn uiterlijk, maar ook wat betreft ruimte. De compacte elektrische SUV van Kia levert uitstekende prestaties dankzij de integratie van innovatieve technologieën.

De wereldpremière van de Kia EV3 vindt plaats op 23 mei om 12.00 uur en wordt live gestreamd op het Kia Worldwide YouTube-kanaal.

De Nederlandse prijzen, specificaties en beschikbaarheid van de nieuwste elektrische Kia worden bekendgemaakt in aanloop naar de marktintroductie.

kia-ev3-nieuws-video-mobiel

Video afspelen