kia-stinger-hero-mobiel

Kia Stinger GT

De rijdende legende met een wel heel bijzonder uiterlijk 
Hoe wil je de Kia Stinger GT rijden?
De Stinger heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 97.495

Kia Stinger GT: een krachtige sportlimousine

De Kia Stinger is een indrukwekkende verschijning binnen het Kia-assortiment. Een rijdende legende met een perfecte body. De lange, lage motorkap, de krachtige heuplijnen, de gespierde achterkant en de 19” lichtmetalen velgen: deze prachtige vijfdeurs Grand Turismo is een stoere sportlimousine die garant staat voor jaren rijplezier. In de nieuwe Kia Stinger GT ben je volgens Kia zelf ‘één met de auto en één met de weg’. Bij Wensink vertellen we jou graag alles over de prestaties en het rijcomfort van dit gloednieuwe model uit de Kia-collectie. En wil je onderhoud laten uitvoeren of een verzekering of een financieringsplan afsluiten? Ook daarmee zijn we jou graag van dienst!

Proefrit maken in een Stinger GT?

Interesse in een Stinger GT?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia Stinger GT kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Stinger kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Stinger? Dit is mogelijk bij Wensink. De ultieme sportauto van Kia. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen. Helaas is de Kia Stinger vanaf April 2023 uit productie en is deze niet meer nieuw beschikbaar.

Een gebruikte Kia Stinger kopen?

Heeft u toch liever een Kia Stinger occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia Stinger GT

Kia Stinger GT Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Stinger GT, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Stinger GT. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Stinger GT Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Stinger GT leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Stinger GT Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Stinger GT Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Stinger GT leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Stinger GT onderhouden

Enthousiast over de Kia Stinger GT? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Stinger GT maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Stinger GT onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Stinger GT is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-stinger-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Naast de Kia Stinger, vind je vele andere innovatieve modellen in de Kia-collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ruime Kia Ceed Sportswagon of juist de verfijnde Kia Picanto, de Rio en de Stonic? Of van sportieve Kia Sorento en de Sportage? Maak je liever groene kilometers? Dan zijn er elektrische modellen als de EV6, e-Soul en de e-Niro of de hybride varianten van de Kia Ceed, de XCeed of de Niro. Bekijk alle Kia modellen op onze website, start een livechat met een adviseur van Wensink of bezoek één van onze showrooms voor een proefrit in de Kia van jouw keuze.