kia-sorento-hero-mobiel

Kia Sorento

Een markante krachtpatser die elegantie en robuustheid combineert
Hoe wil je de Kia Sorento rijden?
De Sorento heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 60.995

Private lease

€ 859

Zakelijke lease

€ 839

Kia Sorento: de markante krachtpatser van Kia

Wat jouuw bestemming ook is, in de Kia Sorento rij je er in stijl naartoe! Deze markante hybride heeft een vooruitstrevend design en biedt een spannende mix van elegantie en robuustheid, zowel on-road als off-road. Met de krachtige uitstraling en de verfijnde details, maak je overal een verpletterende indruk. De Kia Sorento is verkrijgbaar als hybride én als Plug-in hybride. Wensink kan je als officiële Kia dealer alles vertellen over de mogelijkheden van de nieuwe Sorento. Rij je liever in een tweedehands model, of wil je onderhoud laten uitvoeren? Ook dan zijn we jou graag van dienst!

Proefrit maken in een Sorento?

Interesse in een Sorento?

Bekijk onze serviceabonnementen

De nieuwe Kia Sorento: vanaf begin 2024 te bestellen

Ontdek de toekomst van autorijden met de gloednieuwe Kia Sorento – een verfrissende upgrade van de succesvolle SUV die vanaf begin 2024 te bestellen zal zijn in Nederland. Het opgefriste design en de verbeterde gebruikerservaring beloven een comfortabele reis, ondersteund door geavanceerde hybride- en plug-in hybridemotoren.

Het interieur van de nieuwe Sorento is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder geïntegreerde Dual Panoramic schermen met een 12,3 inch infotainment-touchscreen en een 12,3 inch instrumentenpaneel. Daarnaast biedt een 10 inch head-up display bestuurders essentiële informatie over de auto en het verkeer zonder afleiding.

kia-sorento-slider-6

Kia Sorento uitvoeringen

Kia Sorento kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia Sorento kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia Sorento? Dit is mogelijk bij Wensink. Een markante hybride die je in stijl naar je bestemming brengt. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia Sorento kopen?

Heeft u toch liever een Kia Sorento occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Kia Sorento Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Sorento, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Sorento. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Sorento Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Sorento leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Sorento Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Sorento Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Sorento leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Sorento onderhouden

Enthousiast over de Kia Sorento? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Sorento maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Sorento onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Sorento is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-sorento-video-mobiel

Video afspelen

De overige modellen van Kia

De Kia Sorento is niet de enige hybride van Kia. Ook de Kia Ceed, de Niro en de XCeed zijn verkrijgbaar in een hybride-uitvoering. Op zoek naar een echte stadsauto? De Kia Picanto, de Rio en de Stonic zijn lekker compact én hebben bovendien onlangs een upgrade gekregen. Ben je een liefhebber van een klassiek exterieur, maar vind je het wel prettig dat de binnenkant helemaal anno nu is? Dan is er de prachtige Kia Stinger. De Kia Ceed Sportswagon is er voor wie genoeg ruimte zoekt om heerlijk met het hele gezin op autovakantie te kunnen gaan. En dan zijn er nog de EV6, e-Niro en de e-Soul, die elektrisch rijden luxer dan ooit maken! Met zoveel verschillende Kia modellen, kunnen we ons voorstellen dat passend advies geen overbodige luxe is. Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe of tweedehands Kia.