kia-e-soul-hero-mobiel

Kia e-Soul

Een uitgesproken en 100% elektrische crossover 
Hoe wil je de Kia e-Soul rijden?
De e-Soul heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 37.295

Private lease

€ 419

Zakelijke lease

€ 634

Kia e-Soul: 100% elektrische crossover met een uitgesproken design

In de Kia e-Soul krijgt jouw uitgesproken persoonlijkheid alle ruimte. Deze volledig elektrische crossover blinkt niet alleen uit in duurzaamheid, maar ook in design. Moderne lijnen, de futuristische LED-koplampen en hightech details maken de nieuwe Kia e-Soul een opvallende verschijning. Hij is ruimer, steviger, veiliger en luxer dan zijn voorgangers en voor de zakelijke Kia-rijders tevens verkrijgbaar als e-Soul Cargo. Wensink verkoopt nieuwe en tweedehands Kia-modellen. En als officiële Kia-dealer kunnen wij jou ook helpen met onderhoud, reparaties, verzekeringen en de financiering van jouw e-Soul. Zo zorgen wij dat je elke keer weer zorgeloos kunt genieten van jouw prachtige Kia.

Profiteer in 2023 tot wel € 2.950,- overheidssubsidie op een nieuwe of gebruikte elektrische auto met de SEPP-subsidieregeling. Kom snel in actie, het subsidiebudget van de overheid is beperkt.

Proefrit maken in een e-Soul?

Interesse in een e-Soul?

Bekijk onze serviceabonnementen

Kia e-Soul uitvoeringen

Een Kia e-Soul kopen bij Wensink

Een nieuwe Kia e-Soul kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Kia E-Soul? Dit is mogelijk bij Wensink. Een volledig elektrsiche crossover. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Kia te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Kia samen te stellen.

Een gebruikte Kia E-Soul kopen?

Heeft u toch liever een Kia E-Soul occasion? Bij Wensink is dit mogelijk. U kunt gerust een kijkje nemen op onze Occasion pagina of neem contact met ons op. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia e-Soul

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Kia e-Soul Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Ceed, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia e-Soul. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia e-Soul Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia e-Soul leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia e-Soul Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia e-Soul Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia e-Soul leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia e-Soul onderhouden

Enthousiast over de Kia e-Soul? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia e-Soul maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia e-Soul onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia e-Soul is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-e-soul-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Kia blijft verrassen! Niet alleen op het gebied van interieur en exterieur, maar ook met de bijzondere modellen in de Kia-familie. Net zo uitgesproken qua design, maar dan op een compleet andere manier is bijvoorbeeld de Kia Stinger, geliefd onder fans van de uitstraling van een auto. Of ga voor een stijlvolle crossover in de vorm van een Kia XCeed, Sorento, de Stonic of de Sportage. Compacte multifunctionele modellen als de Kia Picanto en de Rio zijn perfect voor het rijden in de stad. En de Ceed en ProCeed zijn weer ideaal voor zakelijke bestuurders. De e-Soul is overigens niet de enige 100% electric auto van Kia. Voor wie het liefst groene kilometers maakt, is er ook de EV6 en de e-Niro, het elektrische broertje van de Kia Niro. Op onze website vind je een overzicht van de mogelijkheden en specificaties, maar we vertellen je natuurlijk graag zelf alles over alle modellen van Kia. Bezoek een Wensink dealer bij jou in de buurt voor een gratis proefrit en vraag onze specialisten alles wat je wilt weten!