ford-services-grote-beurt-hero-mobiel

Grote beurt bij Wensink Ford

Met een fijner gevoel in uw auto

Grote beurt: een grondige check

Een grondige check van uw Ford, dát is een grote beurt. Niet noodzakelijk, maar zeker aan te raden. Zo kunt u altijd zorgeloos onderweg. Bij een grote beurt controleren wij uw Ford op een groot aantal punten. U kunt hierbij denken aan: remmen, versnellingsbak, leidingen en slangen en nog veel meer. Zo kunt u met een fijner gevoel in uw Ford stappen. 

Waar letten we op bij de grote beurt

Welke onderdelen we van uw Ford controleren bij een grote beurt hangt af van het model en ook de leeftijd. Wel zijn er een aantal onderdelen die wij standaard nalopen bij een grote beurt. Zo kijken wij altijd naar de remmen, motorolie, verlichting, ruitenwissers en bandenspanning. Welke onderdelen wij nog meer nalopen leest u hier:

BandenspanningRemmenAccu
MotorolieDistributieriemStuurbekrachtiging
VerlichtingRuitenwissersGordels
VersnellingsbakVerdeelbakVoor- en achteras
Veren en schokbrekersKoelsysteemEHBO-set
Resetten service interval  

Verschil klein en groot onderhoud auto

Het aantal punten waarop we uw auto tijdens een grote beurt controleren, is – niet geheel verrassend – groter dan bij een kleine beurt. Net als bij een kleine beurt worden tijdens een grote beurt de remmen, vloeistoffen, gordels en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Tijdens groot onderhoud gaan we nog een stapje verder en nemen we ook onderdelen als de banden, de distributieriem en de accu onder de loep.

ford-services-grote-beurt-slider