ford-pro-hero-mobiel

Ford Pro

Uw bedrijf succesvol door rendement van uw vloot te verhogen

Wat is Ford Pro?

Ford Pro is in het leven geroepen voor één doel. De inzetbaarheid verhogen van uw voertuigen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

Ford is daarom een nieuwe onderneming gestart namelijk: Ford Pro™. Dit is veel meer dan een (elektrische) bestelauto. Ford Pro™ is namelijk gericht op jouw voertuigmanagement. Het biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van de juiste voertuigen, een hoop intelligente softwareoplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigonderhoud en financieringsdiensten. Dit is met Ford Pro™ allemaal met elkaar verbonden.

Wat doet Ford Pro™?

Ford pro™ is een one-stop shop met achter de schermen meerdere factoren die aan bezig zijn om alles goed aan te sturen m.b.t. uw bedrijfswagen. Waaronder:

 • Software
 • Onderhoud
 • Opladen
 • Financiering
 • Voertuigen

Doordat Ford Pro™ al deze taken onder een dak heeft biedt dit nieuwe mogelijkheden voor (elektrische) bedrijfswagens.

Ford Pro™ en Vehicles™

Om aan uw specifieke bedrijfseisen te voldoen is Ford Pro™ bedrijfswagens zo ontworpen om de productiviteit, fysieke voorzieningen en digitale diensten te optimaliseren voor het beste resultaat voor uw bedrijf.

U vindt eenvoudig de juiste Ford-bedrijfswagens en kunt deze naar uw eigen wensen laten samenstellen. U kunt kiezen uit volledig elektrisch, diesel, benzine maar ook hybride modellen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk, dus als u advies zoekt bij het ombouw van uw bedrijfswagen staan wij klaar. Niks is te gek voor Ford Pro™.

Waarom Ford Pro™?

Dat Ford Pro™ veel zaken onder een dak beheert is duidelijk maar waarom onderscheid Ford Pro™ zich? 

Het zorgt namelijk voor:

 • Samenstellen van wagenparkbeheer: Kies de bedrijfsauto's die uw wilt.
 • Minimaliseren van stilstand: Door live software is het mogelijk te monitoren wanneer uw bedrijfswagen toe is aan onderhoud.
 • Monitoren van uw voertuig(en):  Door Telematics-toepassingen houdt u het voertuig- en bestuurdersgedrag bij.
 • Verbeteren van uw productiviteit: Nieuwe service- en onderhoud opties zorgen voor betere inzetbaarheid.
 • Laadbeheer: Met E-Telematics plan en bewaakt u het opladen van elektrische voertuigen.
 • Beheren van uw financiering: Alles conversies en kosten op een plek.

Ford Pro™-Conversies

Ford Pro™ biedt diverse mogelijkheden als het om wagenconversie gaat.  Van bouwvoertuigen, tot gekoelde voedselleveringen, personenvervoer op maat, en meer. Bij Ford-bedrijfswagenconversies is er een breed scala waaruit u kunt kiezen.

FORDLIIVE

Wij vinden het uiterst belangrijk dat uw bedrijf in de problemen komt, door dat een van uw bedrijfswagens stilvalt. Fordliive zorgt daarom voor het in goede staan houden van uw bedrijfswagens.
Dit doet Fordliive door geïntegreerde producten- en dienstpakketten verbonden te houden met Ford bedrijfswagens, zodat de productiviteit optimaal is. Daarnaast is toegewijde, gegevens gestuurde technische ondersteuning belangrijk bij besluitvoering over onderhoud en optimale doorlooptijden. Dit alles zorgt voor een goed lopend bedrijf. Wel zo aangenaam!

Onze voorraad Ford Pro