ford-puma-hero-mobiel

Ford introduceert de gefacelifte Puma: een grote stap in het compacte crossover segment

Ontdek alles over deze baanbrekende auto en zijn 100% elektrische variant, de Ford Puma Gen-E

Ford kondigt met trots de lancering aan van de nieuwe Ford Puma, een toonbeeld van geavanceerde technologieën en een doordacht ontwerp. De nieuwe Puma, een evolutie van de bestverkochte personenauto van Ford in Europa, is ontworpen om de compacte crossover-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met een volledig nieuw interieur, toonaangevende connectiviteitsopties en een veelzijdige opbergruimte, belooft de Ford Puma een revolutie te ontketenen in de autowereld.

Naast zijn benzinevarianten zal de Ford Puma ook beschikbaar zijn als 100% elektrische versie, de Ford Puma Gen-E. Met de onthulling gepland later in 2024, belooft de Gen-E een milieuvriendelijke rijervaring te bieden zonder in te leveren op prestaties of stijl.  De nieuwe Ford Puma staat gepland voor marktintroductie vanaf juni 2024 en is nu per direct beschikbaar voor bestelling. 

SYNC 4 infotainmentsysteem

Het interieur van de nieuwe Ford Puma verwelkomt bestuurders met een naadloze fusie van stijl en functionaliteit. Met een op de bestuurder gericht dashboard, voorzien van twee verbluffende 12-inch displays en een geïntegreerde soundbar, zet de Puma de toon voor een nieuwe generatie autorijden. Deze opstelling biedt niet alleen een futuristisch tintje, maar maximaliseert ook de bruikbaarheid en het comfort, waardoor elke rit een genot wordt.

Het kloppende hart van de nieuwe Puma is het SYNC 4 infotainmentsysteem, een meesterwerk van connectiviteit en gebruiksgemak. Met zijn 5G-connectiviteit en draadloze ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto, brengt SYNC 4 de wereld binnen handbereik van de bestuurder. Maar het gaat verder dan dat: met Ford Software Update kan de Puma blijven evolueren, waardoor elke rit up-to-date en opwindend blijft.

de-nieuwe-ford-puma-2024-slider-5

MegaBox: voor extra bagageruimte
Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe Ford Puma is de innovatieve MegaBox, die functionaliteit naar een geheel nieuw niveau tilt. Met een indrukwekkende opbergruimte van 80 liter, geïntegreerd onder de bagagevloer, biedt de MegaBox ongekende mogelijkheden voor het vervoeren van spullen. Of het nu gaat om een kamerplant of modderige uitrusting, de MegaBox staat garant voor praktisch gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Ook als krachtige Ford Puma ST Powershift
Voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige rijervaring, biedt de Ford Puma ST Powershift de ultieme prestaties. Met een indrukwekkend vermogen van 125 kW (170 pk) en een dynamische transmissie met dubbele koppeling, belooft de Puma ST Powershift een ongeëvenaarde rijervaring te bieden.

Interesse in de nieuwe Ford Puma?