ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-hero-mobiel

Ford Pro onthult exclusieve Transit Custom MS-RT

Ford Pro onthult krachtpatser: de nieuwe Ford Transit Custom als sportieve MS-RT

Een krachtige combinatie van stijl en functionaliteit.

Ford Pro brengt een sportieve toevoeging aan haar bedrijfswagengamma met de lancering van de exclusieve Ford Transit Custom MS-RT. Deze nieuwe variant, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van MS-RT, biedt een unieke mix van opvallende autosportstijl en verbeterde prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor ondernemers die zich willen onderscheiden.

De Transit Custom MS-RT tilt het concept van bedrijfswagens naar nieuwe hoogten. Het op de autosport geïnspireerde exterieur, gecombineerd met technische upgrades, biedt een verbluffende visuele aantrekkingskracht en verbeterde functionaliteit. Klanten hebben de keuze uit verschillende aandrijflijnopties, waaronder diesel, Plug-In Hybride en volledig elektrisch. De E-Transit Custom MS-RT, uitgerust met een indrukwekkende elektromotor van 210 kW (286 pk), biedt de krachtigste prestaties ooit in een Transit Custom.

Verhoogde productiviteit, verbeterde rijervaring

Naast zijn opvallende uiterlijk biedt de Transit Custom MS-RT ook praktische voordelen voor ondernemers. Met een laadruimte tot 6,8 kuub en een netto laadvermogen tot 1.124 kg, is deze bestelwagen ontworpen om aan de eisen van moderne bedrijven te voldoen. De verbrede wielkasten, exclusieve 19" velgen en verbeterde grip zorgen voor een soepele en stabiele rijervaring, terwijl het stijlvolle interieur met ergonomisch gevormde stoelen zorgt voor comfort, zelfs tijdens lange ritten.

ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-media-3

Geavanceerde verbonden technologieën voor optimale efficiëntie Diverse aandrijflijnen
Laten we de verschillende aandrijfopties van de nieuwe Ford Transit Custom MS-RT verkennen. Voor degenen die de voorkeur geven aan de kracht van een dieselmotor, biedt deze bestelwagen een 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor met vermogens van 150 pk of 170 pk. Voor een milieuvriendelijkere optie is er de plug-in hybride variant, aangedreven door een 2,5-liter benzinemotor en een elektromotor met een totaal vermogen van 233 pk. En voor degenen die streven naar volledig elektrisch rijden, is er de E-Transit Custom MS-RT, uitgerust met een krachtige elektromotor met 210 kW (286 pk).

Bestel nu uw eigen Transit Custom MS-RT
De nieuwe Transit Custom MS-RT en E-Transit Custom MS-RT is per direct te bestellen waarbij de eerste leveringen worden verwacht medio 2024. Kies voor de kracht, stijl en functionaliteit van de nieuwe generatie Ford Transit Custom MS-RT en maak een statement met uw bedrijfswagen.

Interesse in de nieuwe Transit Custom MS-RT?