nieuwe-ford-transit-custom-plug-in-hyride-hero-mobile

De nieuwe Transit Custom plug-in hybrid 

Naast de elektrische variant komt nu ook een diesel en plug-in hybride model

De volgende generatie Transit Custom

De geheel nieuwe E-Transit Custom is het topmodel van Ford Pro's gamma van elektrische bedrijfswagens. De Ford E-Transit Custom maakte zijn wereldwijde debuut tijdens de IAA Transportation 2022. Daar kwam ook nog meer nieuws van Ford Pro, namelijk de volgende generatie Transit Custom die ook een Plug-in Hybride (PHEV) en EcoBlue-dieselvarianten bevat. 

Wanneer is de plug-in hybride variant leverbaar?

De plug-in hybride Transit Custom PHEV volgt samen met de elektrische E-Transit Custom later dat jaar. De dieselvariant van de Ford Transit Custom komt midden 2023 naar Nederland. 

Hoe gaat de plug-in hybride presteren?

De Ford Transit Custom PHEV. Wat betekent dit? Voorin ligt er een 2.5 liter viercilinder dat volgens het Atkinson-principe loopt. In combinatie met een elektromotor levert dat een vermogen van 225 pk op. Het rijbereik is 57 kilometer, dit komt doordat er een 11,8 kWh in ligt. De E-Transit Custom heeft een rijbereik tot 380 kilometer op een volle accu. 

De Transit Custom komt naast de E-Transit en plug-in hybride variant ook met een reeks EcoBlue-dieselmotoren. Je kunt kiezen tussen 110 pk, 136 pk, 150 pk of 170 pk. Bovendien zijn de diesels tegen een meerprijs verkrijgbaar met een achttraps automaat. Let wel op dat de achttraps automaat versie alleen leverbaar is in combinatie met vierwielaandrijving. 

Een opmerkelijk punt: de elektrische E-Transit Custom heeft achterwielaandrijving, terwijl de PHEV altijd voorwielaandrijving heeft. Bij de diesel varianten heb je de keuze tussen voor- of vierwielaandrijving.

nieuwe-ford-transit-custom-plug-in-hyride-slide-3

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!