ford-e-transit-hero-mobiel

Ervaar de nieuwe Ford E-Transit nu bij Wensink

Ontdek de kracht, prestaties en duurzaamheid van de nieuwe Ford E-Transit in onze showrooms

Ford E-Transit: de innovatieve elektrische bestelwagen voor bedrijven

Na maanden wachtten sinds de onthulling in november 2020, is deze innovatieve elektrische Ford E-Transit eindelijk hier en beschikbaar voor een proefrit bij onze Ford vestigingen. Met een bereik van 317 kilometer (WLTP) per oplaadbeurt en een snelle laadtijd van slechts 34 minuten tot 80% capaciteit, is de Ford E-Transit de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke optie.

De Ford E-Transit is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder over-the-air updates, waarmee u uw voertuig op afstand kunt updaten en optimaliseren. Bovendien heeft de E-Transit een uitgebreide lijst aan veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, lane assist en een achteruitrijcamera. Dit alles maakt de Ford E-Transit een uitstekende keuze voor bedrijven die willen investeren in een duurzame toekomst.

Daarnaast is de Ford E-Transit ook ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame bedrijfswagen met laadvermogen tot maximaal 1967 kg in combinatie met maximale laadruimte van 15,1 m3. Dit maakt de Ford E-Transit geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bezorging tot bouw. Bovendien, met de beschikbare laadoplossingen, is het eenvoudig om de E-Transit op te laden, of het nu op kantoor, thuis of onderweg is.

Ervaar de Ford E-Transit nu bij Wensink

Maak een proefrit en ervaar zelf de kracht en prestaties van de Ford E-Transit. Bovendien, met de beschikbare subsidies, is het nu een beter moment dan ooit om de overstap te maken naar elektrisch rijden. Neem contact op met ons voor meer informatie over beschikbare incentives en financieringsmogelijkheden. Wij staan klaar om u te helpen bij uw overstap naar elektrisch rijden.