nieuws-ford-fiesta-hero-mobiel

Ontdek de nieuwe Fiesta bij Wensink

De Nieuwe Fiesta staat in de showroom!

Het is feest want de nieuwe Ford Fiesta staat bij ons in de showroom. Een nieuw en opvallend exterieur. Hierdoor rijdt u met de iconische compacte auto stijlvol door de stad. Vooruitstrevende technologieën, zoals een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, zorgen voor efficiëntere en aangenamere ritten. De consumentenprijs begint al bij €20.390 voor de Fiesta Connected.

De nieuwe Ford Fiesta rijdt mede dankzij de EcoBoost Hybrid 48-volt mild hybride aandrijflijn en de EcoBoost-benzinemotor voordeliger dan ooit te voren zonder tekort te doen aan het rijplezier. Ford heeft in de Fiesta een Hybrid 48-volt mild hybride technologie toegepast waardoor dit ten goede komt van de efficiëntie in brandstofverbruik en de acceleratie. Verloren energie wordt dankzij de 48-volt mild hybride technologie opgeslagen om de motor op essentiële punten bij te springen zoals bij de acceleratie van de Fiesta.

Proefrit maken in een Fiesta?

Interesse in de nieuwe Fiesta?

Bekijk de voorraad

Bekijk de gehele voorraad

Digitaal instrumentenpaneel

Met de nieuwe Fiesta is de overstap gemaakt van een analoog instrumentenpaneel naar een digitaal 12,3 inch TFT-instrumentenpaneel inclusief navigatieaanwijzingen die volledig naar eigen wens is te personaliseren. Afhankelijk van de specifieke gekozen rijmodus toont het thematische weergave om u op optimaal te informeren. Een afzonderlijk deel van het scherm geeft informatie met hoge prioriteit weer, zoals die van rijassistentiesystemen.

nieuws-ford-fiesta-slider