ford-ranger-super-cap-hero-mobiel

Ford Ranger Super Cab

Gemaakt voor het zware werk
Hoe wilt u de Ford Ranger Super Cab rijden?
De Ranger Super Cab heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 25.950

Zakelijke lease

€ 429

Ford Ranger Super Cab: gebouwd voor het zware werk

Sterk, capabel en klaar om te werken. De Ford Ranger is speciaal ontworpen om de klus te klaren. Met een indrukwekkend laadvermogen van ruim 1 ton, een trekvermogen tot 3.500 kg en een robuust off-road vermogen, vereenvoudigt de Ford Ranger u werk en is hij niet voor niks de best verkopende pick-up van Europa.

Ford Ranger Super Cab uitvoeringen

Een Ford Ranger Super Cab kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Ranger Super Cab, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Ranger Super Cab…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

13 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Ranger Super Cab

Ford Ranger Super Cab financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Ranger Super Cab, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Ranger Super Cab. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Ranger Super Cab leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Ranger Super Cab leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Ranger Super Cab zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Ranger Super Cab onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Ranger Super Cab. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Ranger Super Cab zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een bedrijfswagen die klaar is voor elke klus dan bent u bij de Ford Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit.

Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.