mercedes-benz-services-certified-hero-mobiel

Mercedes-Benz Certified

Direct wegrijden in een betrouwbare occasion

Mercedes-Benz Certified: direct wegrijden in een betrouwbare occasion

Zorgeloos rijplezier met een Mercedes-Benz Certified occasion van Wensink. Bent u op zoek naar een occasion? Maar wel één die hetzelfde comfort en dezelfde zekerheid biedt als een nieuwe? Dan is er voor u Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel voor een tweedehands Mercedes die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer heeft gereden. Zorgeloos onderweg, wel zo aangenaam!

Gecontroleerd op essentiële punten

Alle Certified occasions zijn gecontroleerd tot maar liefst 100 essentiële punten. Bovendien is de historie van elke aangeboden auto volledig bekend, dus u heeft absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers. Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie. Dus geen onaangename verrassingen voor u. Kies voor de zekerheden van Mercedes-Benz Certified.

  • Garantie: Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking.*
  • MobiloVan pechhulp: Bij pech, een ongeval, een klein ongemak of vandalisme zorgen onze experts in heel Europa ervoor dat u gewoon verder kunt.
  • Voertuighistorie: Het verleden van elke Mercedes-Benz Certified  is altijd bekend.
  • Inspectie: Een complete inspectie voor verkoop tot maar liefst 100 essentiële punten zodat u zorgeloos onderweg gaat.
  • Inruil: het inruilen van uw huidige voertuig is altijd mogelijk.
  • Gegarandeerde kilometerstand: U heeft absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto.
  • Financiering: maatwerk qua financiering en verzekering.
  • Proefrit: u kan direct een proefrit binnen 24 uur maken in een Mercedes-Benz Certified personenwagen uit voorraad.

Maar Wensink biedt meer voordelen. Bij aanschaf van een Certified personenwagen bij Wensink bent u direct bij het beste adres voor onderhoud en service. Wensink is namelijk een officiële Mercedes-Benz dealer die enkel geschoolde vakmensen aan uw voertuig laat werken die werken volgens de officiële Mercedes-Benz richtlijnen.

Zo blijft uw Mercedes-Benz in topconditie, wel zo aangenaam!